Η κηδεία του Νάκου δημοσία δαπάνη συνιστά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

0


Εντάξει ο Θανάσης Νάκος ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής και με βάση το Σύνταγμα η κηδεία του πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη.

του Στρατή Μαζίδη

Κατά την άποψή μου αυτό συνιστά κοινωνική πρόκληση. Ένας άνθρωπος της πολιτικής, χρόνια βουλευτής, υπουργός κτλ, δεν είχε το απαραίτητο αποκούμπι στην άκρη; Δεν όφειλαν οι οικείοι του να μη δεχθούν να επιβαρυνθεί ο αφαιμαζόμενος ελληνικός λαός; Τι να πούμε κι όλοι εμείς που όταν θα πέθανουμε απλά θα μας περάσουν τα χερούλια στο πλάι;

Και μη μας πει κανείς πως το λέει το Σύνταγμα διότι αναφέρει και άλλα πολύ πιο ουσιώδη που η εκάστοτε κυβέρνηση αδιαφορούσε για αυτά.

Δεν κατάλαβα τι ήταν όλοι αυτοί οι τύποι και δικαιούνται κηδείας δημοσία δαπάνη; Δόξασαν τη χώρα; Πέτυχαν κάτι σπουδαίο για την Ελλάδα; Τι ακριβώς; Σε τι διέφερε ο Νάκος από ένα βιοπαλαιστή πατέρα πέντε παιδιών;

Όταν κόβεις τα φάρμακα του μικροσυνταξιούχου ή δε σε αγγίζει το γεγονός του μαθητή που έχασε τις αισθήσεις του γιατί είχε να φάει δύο ημέρες με το επιχείρημα “ΔΕΝ ΕΧΩ”, τότε σε προκαλώ να μου πεις αυτά τα λίγα χιλιάρικα μιας κηδείας “ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ;”.

Άρα έχεις και τα διαθέτεις εκεί που θες.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του Θανάση Νάκου. Οι δε πολιτικοί ας συνεχίσουν να τραβούν το σκοινί. Θα σπάσει στα μούτρα τους όπου να ναι.
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κηδεία του Νάκου δημοσία δαπάνη συνιστά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator