ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Βάφτισαν το ΕΕΤΗΔΕ φόρο !!!

1


Δεν έχει όρια ο πολιτικός εμπαιγμός. Τα φιλογερμανικά κόμματα της συγκυβέρνησης, προκειμένου να αποφύγουν την αντισυνταγματικότητα του χαρατσιού, προφανώς και με τη συναίνεση της τροϊκας, βάφτισαν το χαράτσι ως ενιαίο φόρο ακινήτων και ανέθεσαν και πάλι στη ΔΕΗ να το εισπράττει, μετατρέποντας de facto τη ΔΕΗ σε εφορία. Η μετατροπή της ΔΕΗ σε εφορία όμως, προσκρούει σε άλλες διατάξεις του Συντάγματος, αλλά μέχρι να κριθεί το θέμα κάποια στιγμή στο μέλλον, το χρήμα θα έχει πέσει στους δανειστές.

Μάλιστα, για να μην φανεί ότι είναι το ίδιο το χαράτσι, ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχει μια προοδευτική κλίμακα. Να το θυμηθείτε όμως ότι με την κλίμακα αυτή θα επιβαρυνθούμε τελικά περισσότερα. Δυστυχώς τα ακίνητά μας μπήκαν για τα καλά στο στόχο των δανειστών.

Δεν μας είπαν όμως τι θα γίνει με τη ΔΕΗ όταν οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι. Θα μπορούν άραγε να πληρώνουν χωριστά το ρεύμα ή δεν νοιάζεται η κυβέρνηση ακόμα και αν θα βυθιστεί η ΔΕΗ;

Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Βάφτισαν το ΕΕΤΗΔΕ φόρο !!!"
enaoum είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ .ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ .ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ .


4 Απριλίου 2013 στις 2:19 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator