Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα

0


Συγκλονιστικές εξελίξεις· η εξέγερση άρχισε καθοδηγούμενη από τον φυσικό ηγέτη της. Η ΔΗΜΑΡ έβαλε πάλι τις κόκκινες γραμμές της με το ίδιο το αίμα των αδάμαστων καπεταναίων της. Αμα δεν αντικατασταθεί άμεσα το έκτατο χαράτσι των ακινήτων με το κυοφορούμενο μόνιμο χαράτσι των ακινήτων θα γίνει της Συρίας εδώ πέρα. Ααα όλα κι όλα· άλλο να πληρώνεις το χαράτσι στην ΔΕΗ ( με κίνδυνο να σου κόψουν το ρεύμα) και άλλο στην εφορία (με κίνδυνο να σου πάρουν το σπίτι)… Δεν βαρέθηκες τα καραγκιοζιλίκια ρε Φώτη; Ακόμα κι ο Καρατζαφέρης εκτέθηκε πολύ λιγότερο από εσένα.

Π. Ρέππας
Απριλίου 02, 2013
Σχολιάστε εδώ με τον Facebook λογαριασμό σας και επιλέξτε αν θα εμφανιστεί στο προφίλ σας


0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση.
Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως.
Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator