Ας πάει και το παλιάμπελο…

0


Καθυστερήσανε τέσσερες ημέρες, έτσι για να μην συμπέσει με την Πρωταπριλιά και θεωρηθεί ως ψέμα, η ανακοίνωση για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων ή χωραφιών ή (συγχωρείστε μου την έκφραση) βλαχογαμήστρων (έτσι το λένε στο χωριό μου).

Και να ’μαστε (όχι πάλι εδώ Ανδρέα) στη αρχή ενός ακόμη μονόπρακτου αυταρχικής Απολιτικής πολιτικής, με στόχο τα συνήθη ζωντανά (όχι ζώα, προσέξτε) που ονομάζονται ΑΓΡΟΤΕΣ. Μιας πολιτικής που στο βωμό των προσταγών (δήθεν) της τροϊκανής χούντας, εγχώριας και ξένης, θυσιάζουν και το παλιάμπελο που δίνει στον ιδιοκτήτη του λίγο κρασάκι, έτσι για να ξεχνά τη στεναχώρια του και τον πόνο του…

Αλλά η παροιμία λέει κυρ Φώτη μου (τους άλλους δυό τους ξέραμε από την όψη και την κόψη), ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…

Και για να το τελειώσω χωρίς να μακρηγορήσω, οι (πολιτικοί) άνθρωποι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως…. 

Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι ένας από τους βασικούς μοχλούς για να βγεί τούτος ο έρμος τόπος από το τέλμα που τον έφεραν το μόνο που πρέπει να υποστηριχθεί είναι η ΠΑΡΑΓΩΓΗ… και η παραγωγή για μια ακόμη φορά χτυπιέται ύπουλα, κάτω από τη ζώνη...
Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ας πάει και το παλιάμπελο… "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator