Ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Κορινθίας με θέμα: «Φιλοσοφία και Επιστήμες»

0


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Κορινθίας σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Φιλοσοφία και Επιστήμες». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Γεώργιος Σάμιος στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου στην οδό Δαμασκηνού (Πανεπιστήμιο). 

Ομιλητές θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Ευτύχης Μπιτσάκης με θέμα: «Η ιδεολογική διαπάλη στις επιστήμες και τη φιλοσοφία» και η κ. Λαοκρατία Λάκκα, δρ. Βιολογίας, πρώην σχολική σύμβουλος Φυσικών Επιστημών η οποία θα παρουσιάσει το τελευταίο βιβλίο του καθηγητή κ. Ευτύχη Μπιτσάκη «Ύλη και Πνεύμα», Εκδόσεις Άγρα, Αθήνα 2011. 

Επειδή πρόκειται για δύο διακεκριμένους επιστήμονες και σπουδαίους πνευματικούς ανθρώπους σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η πρόεδρος Μαρία Τσιάντη 
Ο γραμματέας  Κων/νος Παρασκευόπουλος
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Κορινθίας με θέμα: «Φιλοσοφία και Επιστήμες»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator