Άκαρπες οι έρευνες για τους 3 δραπέτες στην Κορινθία παρά τον κόκκινο συναγερμό των Αρχών (video)

0


ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., αν και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων και από τις σφαίρες των οποίων βρήκε τραγικό θάνατο η 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη στα Ισθμια Κορινθίας.

Συνεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς προκειμένου να προλάβουν να βρουν τους τρεις ληστές και δραπέτες που σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη

Μπλόκα σε όλη τη χώρα έχουν στηθεί προκειμένου να βρεθεί το λευκό αγροτικό βαν μάρκας Φολκσβάγκεν, τύπου Τρανσπόρτερ με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει άφαντο και δεν αποκλείεται οι δράστες να το έχουν ήδη ξεφορτωθεί.

Για την αστυνομία παραμένει ζωτικής σημασίας να εντοπιστεί το όχημα, προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν το τελευταίο στίγμα των κακοποιών και να εντείνουν τις έρευνές τους.

Οπως έγινε γνωστό, πριν οι φυγάδες κλέψουν το αγροτικό βαν από την περιοχή της Κορίνθου επιχείρησαν να διαφύγουν με νεκροφόρα, η οποία όμως δεν είχε καύσιμα και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν λίγα μέτρα μακριά από το γραφείο τελετών που την έκλεψαν. Στη συνέχεια, επέστρεψαν στο σημείο και έκλεψαν το λευκό βαν με το οποίο διαφεύγουν μέχρι και σήμερα.

Και τα δύο οχήματα ανήκουν στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, ο οποίος αντιλήφθηκε την κλοπή των οχημάτων μεταξύ 10 το βράδυ της Κυριακής και 5 το απόγευμα της Δευτέρας.

Αγώνας δρόμου

Σε κόκκινο συναγερμό είναι η κινητοποίηση των Αρχών, που έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να βρουν τους τρεις ληστές και δραπέτες πριν αυτοί καταφέρουν να φτάσουν στα σύνορα και προσπαθήσουν να τα περάσουν για να βρουν καταφύγιο στην Αλβανία. Εκτιμάται πως η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους έχει καταστήσει εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή τους σ' ένα κρησφύγετο, όπου έχουν «λουφάξει».

Οι δύο δραπέτες Μάριαν Κόλα και Ερμάλ Λίτα, 36 και 35 ετών αντίστοιχα, θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι, ενώ διαθέτουν πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό, με ένοπλες ληστείες, συμπλοκές με αστυνομικούς, αποδράσεις κ.ά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο Μάριο Κόλα έχει διασυνδέσεις με την αλβανική μαφία και αν ισχύει εντέλει πως η απόδραση των 11 έγινε γι' αυτόν, εκτιμάται πως ενδέχεται να υπάρχουν άτομα της μαφίας που τους περιμένουν σε σημείο-ραντεβού για να τους εξασφαλίσουν είτε καταφύγιο είτε πέρασμα στην Αλβανία.

Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άκαρπες οι έρευνες για τους 3 δραπέτες στην Κορινθία παρά τον κόκκινο συναγερμό των Αρχών (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator