Αδημοσίευτο υλικό και δηλώσεις από τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ιερισσό την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2013 (video)

0Αδημοσίευτο υλικό και δηλώσεις από τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ιερισσό Χαλκιδικής την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2013 με την εισβολή των ΜΑΤ και ΕΚΑΜ στο χωριό , τις αντιδράσεις των κατοίκων, την αλόγιστη χρήση χημικών , την ρίψη τους σε σχολείο και άλλα πολλά γεγονότα που προκάλεσαν πανελλήνια κατακραυγή.

Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αδημοσίευτο υλικό και δηλώσεις από τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ιερισσό την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2013 (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator