ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ - "ΟΧΙ" ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (video)

0Και αρχίζουμε βεβαίως τις γενικολογίες περί “πλατιάς αντίδρασης”, την ίδια στιγμή που ο Στουρνάρας θα έπρεπε ήδη να αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη. Είναι ντροπή που υπάρχει ακόμα στην κυβέρνηση.
Δηλαδή κύριε Τσίπρα, σε ποιά πολιτισμένη χώρα ο ΥΠΟΙΚ θα έκανε δηλώσεις περί μη βιωσιμότητας κρατικής τράπεζας με ανοιχτά τα χρηματιστήρια και θα ήταν ελεύθερος;
Σε ποιά χώρα σύζυγος του ΥΠΟΙΚ θα έκανε δουλειές με το δημόσιο με οικογενειακή επιχείρηση;
Σε ποιά πολιτισμένη χώρα ο ΥΠΟΙΚ θα είχε σχέσεις με ελεγχόμενο σε υπόθεση εξεταστικής και θα ήταν ακόμα υπουργός;
Μετά τον Παπανδρέου την κάνουμε με ελαφρά και για τον Στουρνάρα κύριε Τσίπρα; Δεν μας τα λέτε καλά…

Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ - "ΟΧΙ" ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator