Συνέδριο βολεμένων ή παραπληγικών ΠΑΣΟΚΩΝ;;; - Βάφτισαν "θερμή υποδοχή" δέκα κράχτες που υποδέχτηκαν τον ΓΑΠ (video)

1Όταν σε ένα συνέδριο κομματόσκυλων ο μόνιμος τουρίστας ΓΑΠ γίνεται δεκτός με "ενθουσιασμό" αν αυτοί οι δέκα δεν ήσαν κράχτες, τότε αυτό είναι ή συνέδριο βολεμένων ή συνέδριο παραπληγικών ΠΑΣΟΚΩΝ, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...!!!
ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣΔημοσίευση: Μαρτίου 02, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέδριο βολεμένων ή παραπληγικών ΠΑΣΟΚΩΝ;;; - Βάφτισαν "θερμή υποδοχή" δέκα κράχτες που υποδέχτηκαν τον ΓΑΠ (video)"
Ανώνυμος είπε...

Οι τελευταίοι εναπομείναντες ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ


2 Μαρτίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator