Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας στα Ίσθμια (video)

0Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στην Μάνδρα, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και έγιναν αιτία να χάσει τη ζωή της από εξοστρακισμό μία 25χρονη, στα Ίσθμια Κορινθίας.

Το αυτοκίνητο, τύπου Subaru Forester, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα.


Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπόνοιες ότι οι δράστες συνδέονται με την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε ταυτοποιήθηκε ότι ένας τουλάχιστον εξ αυτών είναι Αλβανός δραπέτης (σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται Κόλα - φωτο) και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και αδίστακτος κακοποιός.


Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας στα Ίσθμια (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator