Σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου που πέταξε το στεφάνι (video)

0


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης, ύστερα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην παρέλαση στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των στεφάνων, χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ για να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.

Μια ομάδα πολιτών προσπάθησε να εμποδίσει τον βουλευτή και αμέσως παρενέβησαν περίπου 10 μέλη της Χρυσής Αυγής από το πλήθος και άρχισαν οι συμπλοκές. Ακολούθησε η επέμβαση των ΜΑΤ που έκανε χρήση χημικών.

Αφού η κατάσταση εξομαλύνθηκε, ήταν η σειρά του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπου Τετράδη να καταθέσει στεφάνι. Αυτός αρχικά αρνήθηκε και στη συνέχεια πήρε το στεφάνι και το πέταξε από 10 μέτρα μακριά φωνάζοντας επανειλημμένα «ντροπή σας».

Ο κ. Τετράδης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Δημοσίευση: Μαρτίου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου που πέταξε το στεφάνι (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator