Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ σκοτώνεται κόσμος...!!!

0


Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΠΕΡΝΕΙ … ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !!

Που θα πάει ακόμα η πολιτική της αλητείας και της αναλγησίας;

Δεν καταλαβαίνουν πλέον εσωτερική και εξωτερική τρόικα ότι … σκοτώνουν καθημερινά τον Ελληνικό λαό για να πιουν το αίμα του οι διεθνείς τοκογλύφοι , οι αδίστακτοι σύγχρονοι δράκουλες με το όνομα “Αγορές”;

Δυο παλληκάρια νεκρά και άλλα τρία χαροπαλεύουν στην Λάρισα γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν πετρέλαιο να ζεσταθούν και είχαν φτιάξει αυτοσχέδιο μαγκάλι μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο της Λάρισας.

Όλοι τους από λαϊκές οικογένειες (οι 2 παιδιά μεταναστών) που θυσιάζοντας αυτά που δεν έχουν, έστειλαν τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε ένα ίδρυμα που χαροπαλεύει και το ίδιο.

Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν στα παιδιά τους θέρμανση αυτόν τον χειμώνα και τα έχασαν.

Η είδηση έχει παγώσει όλη την Ελλάδα!

Βεβαίως κάνει από σήμερα και τον γύρο του κόσμου δείχνοντας την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός.

Ο Ελληνικός λαός που πρέπει επιτέλους να βγει από το καβούκι του και το βουβό μοιρολόι του , να σηκωθεί από τον καναπέ και να ξεχυθεί στους δρόμους για να ανατρέψει αυτήν την αντιλαϊκή-εγκληματική πολιτική σε βάρος του.

σ.σ. ο τίτλος αλλάχτηκε από εμάς...
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ σκοτώνεται κόσμος...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator