Όλα κάπου γράφονται...

0


Ζούμε ιστορικά γεγονότα. Όσον αφορά στα δικά μας, φαίνεται ότι οδηγούμαστε σε άτακτη συρρίκνωση του ελληνισμού. Έτσι που πάμε και αν δεν γίνει κάτι δραματικό από την ανάποδη, σε 10 χρόνια θα είμαστε μια θλιβερή μειονότητα στα χώματα που κατοικούσαν οι πρόγονοί μας από πάντα. 
Και για όσους (πολιτικούς και όχι μόνο) παίζουν ρόλο στην κατάσταση που διαμορφώνεται, ας ξέρουν ότι η ιστορία στο μέλλον θα γραφτεί όχι από την πέννα κάποιου ιστορικού, αλλά από τα βίντεο και το ιντερνετ όπου σήμερα καταγράφονται τα πάντα.
Ας προσέξουν λοιπόν τι λένε και τι κάνουνε γιατί όλα κάπου γράφονται και δε θα μπορούν να τα κρύψουν από τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που μπορεί στο μέλλον να μην έχουν να φάνε αλλά θα έχουν σίγουρα οθόνες και πολύ χρόνο για να ερευνήσουν την ιστορία.


Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλα κάπου γράφονται..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator