Η Ρωσία έκλεισε την πόρτα στην Κύπρο - Καμία απολύτως βοήθεια

0


Ένα μετά το άλλο τα σενάρια σωτηρίας της Κύπρου, ναυαγούν, ενώ η κυβέρνηση είναι απομονωμένη διπλωματικά σε όλη την Ε.Ε, έχοντας να αντιμετωπίσει θηρία

Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών Μ. Σαρρή στη Ρωσία, αφού μετά από επαναλαμβανόμενους διπλωματικούς και πολιτικούς ελιγμούς, με αξιωματούχους του Κρεμλίνου να διαμηνύουν στον Κύπριο Υπουργό, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν κατά ουσιαστικό τρόπο την Κυπριακή Δημοκρατία, ενημερώνοντας τον παράλληλα, ότι για το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν, είναι μια μικρή επιμήκυνση των υφιστάμενων δανείων.

Τα παιχνίδια στην σκακιέρα δίνουν και παίρνουν μετά και την χθεσινή δήλωση Ρώσων αξιωματούχων, ότι δεν θα ρισκάρουν τις καλές σχέσεις τους με την Ε.Ε., στην όποια εξάγουν το 40% της παράγωγης ρωσικού φυσικού αερίου.

Ο υπουργός Οικονομικών, ολοκλήρωσε άδοξα τις επαφές τους στην Ρωσία και επιστέφει άμεσα στη Κύπρο, χωρίς κάτι χειροπιαστό, αφού το σωσίβιο που περιμέναμε δεν ήρθε ποτέ, παρά τις φρούδες ελπίδες που τρέφαμε ακόμα και σήμερα.
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ρωσία έκλεισε την πόρτα στην Κύπρο - Καμία απολύτως βοήθεια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator