ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής: «Με εξαπάτησε ο Παπακωνσταντίνου και υπέγραψε νύχτα»

0


Στην εκπομπή με την Γιάννα Παπαδάκου:

Γίνεται μια επέλαση της αστυνομίας τις τελευταίες μέρες με προσαγωγές ακόμη και ανηλίκων είπε στον Αlpha 989 ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας.

Απηύθυνε έκκληση για σύνεση και ψυχραιμία και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργός διαφορετικά εξέφρασε φόβους ότι θα καταγραφούν απρόβλεπτες καταστάσεις στην περιοχή.

Ο κ. Δριβελέγκας κατηγόρησε τον πρώην υπουργό περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου αναφέροντας: «με εξαπάτησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και υπέγραψε εν μία νυκτί χωρίς διαβούλευση» (για την υπογραφή απόφασης περιβαλλοντικών όρων).
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ...
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής: «Με εξαπάτησε ο Παπακωνσταντίνου και υπέγραψε νύχτα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator