ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ!!! ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΚΤ ΔΝΤ ΚΛΠ!!!

1


Ως εδώ! Αυτά που γίνονται σε αυτή την χώρα παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές περιόδους που έχει ζήσει κράτος στην σύγχρονη ιστορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, η εντολή της Τρόικας ήταν να αναχαιτίσει οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να αποσυμφορήσει την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος.

Οι εντολείς Γερμανοί και ΔΝΤ όμως ξεπέρασαν τα εσκαμμένα!

Με ένα πραξικοπηματικό θράσος, «δεν κάνουν αποδεκτή» την εξαγορά των εδώ Κυπριακών τραπεζών από τις Ελληνικές, εμφανίζοντας δόλια προσχώματα την στιγμή που ο Κυπριακός Ελληνισμός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από τα συνεχή τελεσίγραφα!

Η συμπεριφορά τους είναι αποικιοκρατική και πρέπει τώρα να λάβει ηχηρή απάντηση.

Που ακούστηκε, σε δυτικό κράτος, να παρεμβαίνει κλιμάκιο υπαλληλίσκων σε συμφωνίες ιδιωτικών επιχειρήσεων; Αυτά γινόντουσαν μόνον στην Πολωνία του Γιαρουζέλσκι!

Έτσι εξηγείται και η εμμονή της εκπροσώπου του ΔΝΤ που κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τον «συνεργάσιμο» Αναστασιάδη.

Ο στόχος τους πλέον είναι ξεκάθαρος. Να ρίξουν στα βράχια τον Κυπριακό Ελληνισμό για παραδειγματισμό.

Την ίδια στιγμή που διακεκριμένοι καθηγητές αποδεικνύουν πως το 2014 η Κύπρος θα έχει 10 δις έσοδα από ομολογοποίηση των εσόδων του φυσικού αερίου, οι δικτατορίσκοι του Βερολίνου εξαπολύουν χιτλερικά τελεσίγραφα.

Οφείλει επιτέλους ένας Έλληνας πολιτικός σε θέση εξουσίας να τους πετάξει στην θάλασσα καθιστώντας ξεκάθαρο ότι εδώ υπάρχει κυρίαρχη χώρα.

Οφείλει κάποιος να πει το ΟΧΙ σε αυτά τα κατοχικά τελεσίγραφα που παραπέμπουν στην φασιστική επίθεση του 1940.

Υπάρχει κάποιος;
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ!!! ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΚΤ ΔΝΤ ΚΛΠ!!!"
Ανώνυμος είπε...

έχεις ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟ και είναι κρίμα γιατί το ανάρτησαν κι άλλοι. Το ΣΩΣΤΟ είναι ΚΥΠΡΙΟΙ & ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.


26 Μαρτίου 2013 στις 11:07 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator