Διανομή αγροτικών προϊόντων Ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες από το Δήμο Ελευσίνας

0


Ο Δήμος Ελευσίνας πιστός στις υποσχέσεις του, για 11η φορά και για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα προβεί στη διάθεση προϊόντων Ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες απευθείας από τους παραγωγούς, συνεχίζοντας να παραμένει αλληλέγγυος απέναντι σε όλους όσους πλήττονται από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. 

Η διάθεση αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2η Μαρτίου 2013 στο πάρκινκ απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στη διανομή του Σαββάτου κατόπιν παραγγελιών θα διατεθούν: φασόλια γίγαντες Καστοριάς (6€ τα 2 κιλά), φασόλια πλακέ Καστοριάς (6€ τα 2 κιλά), ρύζι νυχάκι από την Ανθήλη Λαμίας (5€ τα 5 κιλά), ), ρύζι νυχάκι καστανό (μερικώς αναποφλοίωτο) από την Ανθήλη Λαμίας (5€ τα 5 κιλά), και ρύζι γλασσέ από την Ανθήλη Λαμίας (5€ τα 5 κιλά).

Εκτός παραγγελιών θα διατεθούν πορτοκάλια ναβαλίνες από τη Γλυκόβρυση Λακωνίας (2€ τα 5 κιλά), μανταρίνια ανκόρ από τη Γλυκόβρυση Λακωνίας (4€ τα 5 κιλά), ελιές Θρούμπες από τη Θάσο (10€ τα 2,5 κιλά), σταφίδα ξανθιά και μαύρη από τον Άσσο Κορινθίας (4€ το κιλό), πετιμέζι από τον Άσσο Κορινθίας ,(5€ τα 950 γραμ.), ξύδι από τον Άσσο Κορινθίας (1,5€ το 1lt), ξύδι βαλσάμικο από τον Άσσο Κορινθίας (1.5€ τα 250 ml), κρασί από την Οινόη Αττικής (5€ τα 5 lt), καθώς και παραδοσιακά ζυμαρικά από την Κόρινθο (2,40/κιλό).

Η διανομή θα διαρκέσει από τις 8:00 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι.Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διανομή αγροτικών προϊόντων Ελληνικής γης χωρίς μεσάζοντες από το Δήμο Ελευσίνας "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator