Δεύτερη θέση για τον Ξυλοκαστρινό Θέμη Φλέσσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

0



Πριν λίγες ημέρες ο καλός φίλος Θέμης Φλέσσας, μας είχε πει δύο λόγια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε που πλησίαζε τότε. Είχε μιλήσει για την προσπάθειά του και για τις φιλοδοξίες του. Τελικά τα κατάφερε.

Την 2η θέση στην κατηγορία -75 κιλών κατέλαβε χθες ο Ξυλοκαστρινός καρατέκα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε 2013. Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα (Μελίσσια), έκανε μια πολύ μεστή και δυνατή προσπάθεια και ευτύχησε να ανέβει στο 2ο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μια επιτυχία που περίμενε χρόνια και με σκληρή προπόνηση ήρθε όπως και η πρόσκληση εκ νέου στην Εθνική Ελλάδος.

Στον τελικό αντιμετώπισε τον νικητή του φετινού Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων – νέων,Νίκο Κοσμά και έπειτα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρίλεπτο και αγωνιώδες, έχασε με 6 – 4 στα σημεία για να κατακτήσει τελικά την πολύ σπουδαία ούτως ή άλλως 2η θέση.

Στους αγώνες που προηγήθηκαν της επιτυχίας, είχε κερδίσει το Μπούσουλα Κωνσταντίνο (επίσης μέλος της Εθνικής) με 3 – 2. Πέρασε τον επόμενο αγώνα χωρίς να αγωνιστεί. Με τον Γκάσταλη Μιχαήλ στον 3ο αγώνα κατάφερε με την εξυπνάδα του να κερδίσει από ποινές , ύστερα αντιμετώπισε τον Χρήστο Σαϊσανάπου με 1 – 0 και παρατηρήσεις πέρασε αλώβητος στον τελικό. Θα μπορούσε κάλλιστα και την πρώτη θέση λοιπόν αλλά σίγουρα και η αξία του πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία είναι εξίσου μεγάλη.

Παράδειγμα προς μίμηση ο καλός φίλος και Κορίνθιος 29χρονος καρατέκα, πως όσο τα χρόνια περνούν αν κάποιος δεν το παρατάει και συνεχίζει να προσπαθεί, η καταξίωση έρχεται και είναι γλυκιά.

Σε δηλώσεις του δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους δασκάλους του Γιώργο Γιδάκο και Νίκο Γιδάκο(πρωταθλητής Ελλάδος φέτος στην κατηγορία των -67 κιλών) που τον έφθασαν εδώ, αλλά και όσους των στήριξαν μέχρι να έρθει η επιτυχία.

Ο Κορίνθιος της Σπαρτιάτικης Ακαδημίας λοιπόν και επίσημα 2ο πρωταθλητής Ελλάδος!

Συγχαρητήρια Θέμη, το revista.gr και εγώ προσωπικά, σου ευχόμαστε πάντα τέτοια και ποτέ μην σταματήσεις να αγωνίζεσαι.

Στάθης Ντάγκας

Δημοσίευση: Μαρτίου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεύτερη θέση για τον Ξυλοκαστρινό Θέμη Φλέσσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator