Υποψήφιος Δήμαρχος και υποψήφιοι βουλευτές καρδιολόγοι σε σκάνδαλο με μίζες

0



Η υπόθεση έχει πολύ ζουμί. Και είναι ακόμη στην αρχή.
Ο λόγος για γνωστούς ιδιώτες καρδιολόγους στην πόλη της Λάρισας που λυμαίνονται το Γενικό Νοσοκομείο σαν να είναι σπίτι τους. 
Ενας πρώην υποψήφιος βουλευτής ΝΔ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας με το ΠΑΣΟΚ και ένας τέως δήμαρχος σε δήμο του νομού σε κύκλωμα με μίζες που εισπράττονται μέσω courier από κλινική στη Θεσσαλονίκη με την οποία συνεργάζονται και διοχετεύουν ασθενείς.
Η δουλειά γίνεται ώς εξής. Έχουν πληροφοριοδότες στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας και ενημερώνονται για κάθε ασθενή που εισάγεται με οποιοδήποτε πρόβλημα στην καρδιά. 
Εμφανίζεται συνήθως ο Γ.Σάπκας (που είναι και ο πιο γνωστός- ιδιώτης καρδιολόγος και υποψήφιος δήμαρχος το 2006 και το 2010) ο οποίος παροτρύνει έως τρομοκρατεί τον ασθενή και τους οικείους του πως το πρόβλημα δεν είναι αντιμετωπίσιμο στο Γενικό Νοσοκομείο (υπόψιν υπάρχει και Πανεπιστημιακή κλινική στην πόλη!!) και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ πιο σοβαρό από ότι είναι και αναλαμβάνει να τους βοηθήσει σε κάθε τι. 
Στέλνει (ή πάει ο ίδιος με το αυτοκίνητο του πολλές φορές τους ασθενείς τρείς τρείς και τέσσερις τέσσερις) σε κλινική στη Θεσσαλονίκη αρχικά για εξετάσεις.. δήθεν πως εκεί έχουν πιο εξελιγμένα μηχανήματα.. εκεί οι ασθενείς έχοντας μαύρα μεσάνυχτα πείθονται να υποβληθούν σε πάσης μορφής θεραπειών, στεντ, μπαλονάκια κτλ ή και πιο βαριές επεμβάσεις τις οποίες είτε δεν χρειάζονται τις πιο πολλές φορές η μπορούν να αντιμετωπιστούν και τοπικά ή συντηρητικά.
Τα λεφτά (μαύρα) είναι συμφωνημένα και έρχονται μέσω courier από τον συνεργάτη(ες)-χειρουργό της κλινικής που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Συνήθως διαλέγουν αυτόν που πλειοδοτεί αν και έχουν έναν σταθερό τον τελευταίο καιρό.
Μιλάμε για πολύ χοντρό χρήμα, 3-10.000 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση ανά ασθενή
Δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Πιθανώς λαδώνεται και προσωπικό στο γενικό νοσοκομείο.
Πρόσφατα έγινε και σε οικείο μας πρόσωπο και δεν καταλάβαμε πότε και πως πείστηκε να κάνει χειρουργείο. Τη μία στιγμή είχε κανονίσει να κάνει συντηρητική αγωγή καθώς το πρόβλημα ήταν σχετικά αντιμετωπίσιμο με δίαιτα και άσκηση ελάττωση καπνίσματος κτλ. Και την άλλη βρέθηκε στην κλινική όπου και έδωσε 7500 ευρώ...!!!

Ακόμα αναρρώνει και πιστεύει πως έπραξε ότι καλύτερο. Τα λεφτά όλα μαύρα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποψήφιος Δήμαρχος και υποψήφιοι βουλευτές καρδιολόγοι σε σκάνδαλο με μίζες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator