ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

0


ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. 500 δις έβαλαν στο χέρι οι κερδοσκόποι μέσα σε μία συνεδρίαση, παραπέμποντας στις χρυσές ημέρες του ΓΑΠ με τα δημοψηφίσματα και τους τιτανικούς. Δισεκατομμύρια Ευρώ κινούνται προς τις Γερμανικές τράπεζες από όλον τον νότο.
ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
“ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ”. Μέσα στο παιχνίδι με μεροκάματο. Όπως ακριβώς έγινε με το μνημόνιο.
Tου “Αλιέως”
Χαμός έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με αφορμή ΄΄διαβολικές συμπτώσεις΄΄ και πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου δύο μέρες πριν από τοEurogroup στο Βερολίνο συναντήθηκαν οι υπουργοί οικονομικών της Γερμανίας, της Αυστρίας, του Λουξεμβούργου, του Λιχτενστάιν και της Ελβετίας. Χρήζει προσοχής ποιες χώρες προσκλήθηκαν με πρωτοβουλία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Επισήμως, η δικαιολογία ήταν η ανταλλαγή απόψεων των γερμανόφωνων υπουργών. Ανεπισήμως, τέθηκε το σχέδιο κουρέματος καταθέσεων της Κύπρου, με την επισήμανση ότι οι χώρες που θα επωφελούνταν άμεσα ήταν οι παραπάνω.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ…

Οκτώ ημέρες πριν την περιβόητη απόφαση του Eurogroup εταιρείες ξένων επενδυτών στην Κύπρο ειδοποιήθηκαν από τα γραφεία, που τους παρέχουν νομικοφοροτεχνική κάλυψη να μεταφέρουν χρηματικά ποσά σε τράπεζες της Μάλτας.Πολλά τα e-mails που φτάνουν πλέον με ρυθμό…πολυβόλου στα δημοσιογραφικά γραφεία με στοιχεία αποδεικτικά ενός προμελετημένου και ενδεχομένως προσυμφωνημένου ΄΄εγκλήματος΄΄.

Το πως και το γιατί έφτασε η κατάσταση μέχρις εδώ εκτυλίσσεται, αποκαλύπτεται σταδιακά. Πάντως ο lobbystas.gr έχει ήσυχη την επενδυτική συνείδηση του, καθώς εδώ και καιρό ΄΄τρώγεται΄΄ αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν στο ΄΄ρώσικο χρήμα΄΄ στο νησί, στις έγκαιρες γερμανικές προειδοποιήσεις, στις περίεργες επσικέψεις ισραηλινών, άγγλων, γερμανών στην μεγαλόνησο.

σ.σ. το να επικαλείται τάχατες ηθικούς λόγους η γερμανική πλευρά ή το γιγάντωμα του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Κύπρου ή το ΄΄ξέπλυμα΄΄ μαύρων κεφαλαίων είναι περίσσεια καλβινική υποκρισία.

Νουθετεί ποιός ο μεγαλύτερος υποδοχέας ΄΄μαύρου χρήματος΄΄ της Στάζι, που ΄΄καθαρίστηκε΄΄ κυρίως μέσω των ΄΄αποκρατικοποιήσεων΄΄ της Τρόυχαντ, επικαλείται ποιός ο αρχιερέας των κάθε λογής πρακτικών τύπου Siemens, Krupp/Stahl, Thyssen κ.λ.π σε κάθε γωνιά της υποσαχάρειας επιχειρηματικής ζώνης. Που διευκόλυνε να γιγαντωθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα του Λουξεμβούργου (είκοσι φορές το ΑΕΠ του Μεγάλου Δουκάτου έχει φτάσει η μόχλευση του τραπεζικού του συστήματος) για να μην αναφερθούμε στις θυρίδες της Βαντούζ ή τις ειδικού σκοπού εταιρείες στην Βαλέττα. 
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator