«Μαύρος» καπνός από το Μαξίμου – Φεύγει η τρόικα χωρίς συμφωνία

0


Αυτό που γράφαμε τελικά, ότι δηλαδή η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη και η εμπλοκή πραγματική, επιβεβαιώθηκε. Το χάσμα της κυβέρνησης με την τρόικα ήταν αγεφύρωτο και δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία ούτε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργού. Ετσι όλα τα μέτωπα μένουν ανοικτά, η τρόικα θα φύγει και θα επιστρέψει πιθανότατα στο τέλος του μήνα ώστε να ξεκινήσουν νέα «παζάρια». Σύμφωνα με τον Γ. Στουρνάρα η δόση του Μαρτίου είναι διασφαλισμένη, ωστόσο, σίγουρα θα καθυστερήσει σημαντικά.

Ετσι, την ίδια ώρα που είχαν λευκό καπνό στο Βατικανό, από το Μαξίμου βγήκε μαύρος καπνός με υπαιτιότητα της τρόικας η οποία εμφανίζεται αδιάλλακτη σε θέματα όπως οι απολύσεις αλλά και το χαράτσι στα ακίνητα.

Ουσιαστικά δίνεται μια μικρή παράταση ολίγων ημερών ώστε μετά τη Σύνοδο Κορυφής να κατατεθούν πιο γόνιμες προτάσεις και αφού πρώτα ο Αντώνης Σαμαράς θέσει στους Ευρωπαίους ηγέτες το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μαύρος» καπνός από το Μαξίμου – Φεύγει η τρόικα χωρίς συμφωνία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator