Διαμαρτυρία και συμπαράσταση στους 6 πολίτες που κατηγορούνται άδικα, έξω από το δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου (video)

0Διαμαρτυρία των κατοίκων και συμπαράσταση στους 6 συναγωνιστές που κατηγορούνται άδικα, έξω από το δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου χθες Παρασκευή 8/3

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία που κατέληξε μπροστά στην Αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής , ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα απαράδεκτα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ιερισσό και στην ευρύτερη περιοχή.

Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαμαρτυρία και συμπαράσταση στους 6 πολίτες που κατηγορούνται άδικα, έξω από το δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator