Ξεσηκωμός των αγροτών μετά τα επεισόδια της Ανθήλης (video)

1



- 11 συλλήψεις έγιναν μετά το ξύλο αγροτών - αστυνομικών
- Σάλος από το βίντεο που τους "πνίγουν" στα χημικά
- Τραυματίες δυο αστυνομικοί και τέσσερις αγρότες!
- ΒΙΝΤΕΟ ο τραυματισμός του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας
- Τώρα αποφασίζουν στο μπλόκο της Νίκαιας για τις κινητοποιήσεις

Η βία και τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι στην Ανθήλη, έχει εξαγριώσει αλλά και... συσπειρώσει τους αγρότες σε όλα τα μπλόκα.

Oπως δήλωσε στο Νewsit o αγρότης από το μπλόκο της Ανθήλης, Γιώργος Παλιούρας "μετά τα επεισόδια ξεκινάει και ερχεται κόσμος από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Απο εδώ και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του. Εμείς σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να έρθουμε σε σύγκρουση με την αστυνομία, και αυτοί εντολές εκτελούν. Αυτό όμως που έγινε σήμερα μας έκανε να συνεχίσουμε πιο σκληρά και για ότι επακολουθήσει στη συνέχεια εμείς δε θα έχουμε καμία ευθύνη. Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους να δώσουν λύση στα προβλήματά μας". 

Μεταξύ των 11 ατόμων που έχουν συλληφθεί, είναι και ο Πρόεδρος του Παμφθιωτικού Αγροτικού συλλόγου, Δημήτρης Δημογιάννης.

Το χρονικό των επεισοδίων

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες προσπάθησαν να κλείσουν το δρόμο, στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Ανθήλης.
Ήταν πάνω από 400 αγρότες από όλη την Φθιώτιδα την Λοκρίδα και την Βοιωτία.

Όπως κάθε μέρα, οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στο πλάι του δρόμου με σκοπό να εμποδίσουν τους αγρότες. Η σύγκρουση δεν άργησε να γίνει...

Οι τραυματίες...

Ακολούθησαν απίστευτες εικόνες με τους αγρότες να πετούν ξύλα, πέτρες, καφέδες και νερά στους αστυνομικούς, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών!

Δείτε τον τραυματισμένο από τα επεισόδια αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας, Γρηγόρη Τσιμιτσέλη, στο βίντεο του LamiaStar:

Τραυματίστηκε ακόμη ένας αστυνομικός αλλά και τέσσερις αγρότες...
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεσηκωμός των αγροτών μετά τα επεισόδια της Ανθήλης (video)"
Ανώνυμος είπε...

να τους λιωσουν στο ξυλο ολους αυτους τους κατεππγγελμα πλαστοτιμολογιογραφους ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΦΟΡΙΑ!!!!!! δεν πληρωναν εφορια ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και εξεδιδαν τιμολογια ΕΚΑΤΟΜΗΡΙΩΝ ΕΥΡΩ βαζοντας μεσα το κρατος ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ για χιλιαδες εκατομμυρια ευρω!!!!! και μετα βγαινουν παρεα με το λαμογιο το (ΜΠ)βαρουφακη και τα ρειχνουν στους ευρωπαιους!!! μονο εκτελεση τουσ αρμοζει ΟΛΟΥΣ για εσχατη προδοσια


να μας φωναξουν εμας .......αμα δεν μπορουν τα εκαμ


13 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:34 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator