ΖΗΤΩ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" - Αποπέμφθηκε διοικήτρια νοσοκομείου που αποκάλυψε παρανομίες μαζί με τη Χρυσή Αυγή (video)

0ΑΘΛΟΣ Α.ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ
Μήνυμα κυβέρνησης σε λάθρο με δίωξη σε διοικητή νοσοκομείου: Παρανομείτε ελεύθερα!

Υπέρ της παράνομης εργασίας ξένων αλλοδαπών νοσοκόμων τάχθηκε το υπουργείο Υγείας καθώς απολύθηκε η η διοικητής του νοσοκομείου Τρίπολης, Έλενα Σιουρούνη, με προσωπική εντολή του υπουργού Υγείας Α.Λυκουρέντζου, μόλις προσώρησε σε δηλώσεις κατά της παράνομης εργασίας.

Και βέβαια ... τόλμησε να συναντηθεί με εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι είχαν αναπτύξει πολιτική δραστηριότητα κατά της παράνομης εργασίας αλλοδαπων στο νοσοκομείο της Τρίπολης!

Αν η διοικητής Έλενα Σιουρούνη είχε συναντηθεί με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ των οποίων οι διοικήσεις στο νοσοκομείο της Τρίπολης τοποθετημένες από Δ.Ρέππα, Ρ.Σπυρόπουλο κλπ, το είχαν χρεοκοπήσει, φυσικά θα είχε θέσει υποψηφιότητα για περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη.

Ας δούμε πως συνέβη το όλο σκηνικό:

Την περασμένη Τετάρτη εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου ζήτησαν με επίσκεψή τους στο νοσοκομείο, να μην εργάζονται παράνομα και κλέβουν το ψωμί από τις Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, οι ξένες.

Την εποµένη της επίσκεψης των εκπροσώπων του κόμματος αιτήθηκαν δυνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου η οποία πραγματοποιήθηκε καθώς το θέµα των παράνοµων αποκλειστικών νοσοκόµων είναι για μια χρόνια πληγή του ΕΣΥ που βαθαίνει συνεχώς λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και των πλημμελών ελέγχων της πολιτείας στις παράνομες αλλοδαπές, φερόμενες ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια η διοικητής δήλωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «κοινός στόχος με την Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο».

Τα παραπάνω θεωρήθηκαν περίπου "παράνομα" από τον Α.Λυκουρέντζο και απέπέμψε την διοικητή.Το ότι συγκυβερνά με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, κορυφαία μέλη του οποίου έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί για απάτες, προφανώς του έχει αλλοιώσει το αισθητήριο του τι είναι παράτυπο και εξωθεσμικό.

Και κατ'αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Υγείας (που εκλέγεται και στην Αρκαδία_, πέρασε ένα καθαρό μήνυμα προς τους παράνομους λαθρομετανάστες: Στην Ελλάδα τιμωρούνται οι νόμιμοι και προστατεύονται οι παράνομοι. Ειδικά αν είναι ξένοι.

Γιατί, ποιος θα τολμήσει να πειράξει πλέον τους παράνομα διαβιούντες και παράνομα εργαζόμενους αλλοδαπούς π.χ. στα νοσοκομεία αφού αποκεφαλίστηκε για χάρη τους ολόκληρη διοικητής νοσοκομείου;Η απάντηση της διοικητού όμως φαίνεται ότι εκθέτει τον υπουργό για την βιασύνη που έδειξε, αφού δίνει μία τελείως διαφορετική διάσταση:

1. Η Διοίκηση και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου μπορεί και οφείλει εντός των ορίων της νομιμότητας να δέχεται στο γραφείο της και να ενημερώνει για θέματα και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του, εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, πολιτικών κινήσεων, πολίτες και μέλη της κοινωνίας. Πολύ περισσότερο εάν κάποιοι από αυτούς, εκπροσωπούνται ή εκπροσωπούν άλλους,στο εθνικό κοινοβούλιο.

2. Πρόβλημα «παράνομης εργασίας» υφίσταται στην χώρα μας και εμείς προσπαθούμε καθημερινά να το αντιμετωπίσουμε στο μέτρο που εκδηλώνεται στο Νοσοκομείο μας.

3. Το πρόβλημα αυτό έχει πολλές παραμέτρους μία εκ των οποίων έχει κοινωνικό, ανθρωπιστικό, ηθικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

4. Το πώς αντιμετωπίζουν ή εκμεταλλεύονται το πρόβλημα της «παράνομης εργασίας» οι διάφορες πολιτικές δυνάμεις, συνάπτεται με τον πολιτικό πολιτισμό τους, την ενδοτικότητά τους στον λαϊκισμό ή την συνείδηση της ευθύνης τους και με την αντίληψή τους για την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

5. Ούτε επιτρέπεται από τον νόμο ούτε επιτρέψαμε εμείς σε μέλη οποιασδήποτε οργάνωσης να ελέγξουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ό έλεγχος αυτός, αποτελεί αρμοδιότητα του εποπτεύοντος Υπουργείου και των υπηρεσιών και αρχών που προβλέπονται από τον νόμο, στην Δημοκρατικώς Συντεταγμένη Πολιτεία μας.

6. Τα θεσμικά όργανα του Νοσοκομείου και η Διοίκησή του, μεριμνούν καθημερινά για την καλή λειτουργία του, υπερβαίνοντας προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στην οικονομική συγκυρία που πλήττει την Χώρα (έλλειψη σε επαρκές προσωπικό ασφάλειας και φύλαξης) ή σε θεσμικούς περιορισμούς (προσωπικά δεδομένα συνοδών).

7. Έχουν δοθεί αυστηρές εντολές από τη Διοίκηση στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην ασφάλεια του Νοσοκομείου, εκτός άλλων και για την απαγόρευση εισόδου σε αυτό, ομάδων ή προσώπων που δεν προσέρχονται για λόγους υγείας και δεν αιτιολογούν τον λόγο της επίσκεψής τους καθώς και για την άμεση απομάκρυνσή τους από το Νοσοκομείο, στις περιπτώσεις αυτές.

8. Όσα απαράδεκτα έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο τη νύχτα της 6ης/02/2013 και της 7ης/02/2013, θα αντιμετωπισθούν από τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο, αντί για κραυγές, «κυνήγι μαγισσών» και αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων, ας προτάξουν όσοι τη διαθέτουν, τη δημοκρατική τους ευθύνη.

9. Με αφορμή την τελευταία συνέντευξή μου και την επίσκεψη στο γραφείο μου, μελών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι παρέφρασαν τη δήλωσή μου ότι «αντιμετωπίζω το θέμα της παράνομης εργασίας από κοινού με τους συνεργάτες μου και υπεύθυνους του νοσοκομείου», ως δήλωση δήθεν συνεργασίας μου με εξωνοσοκομειακούς και εξωθεσμικούς παράγοντες. Όλοι οι καλόπιστοι συμπολίτες μας, γνωρίζουν ότι δεν την μοιράζομαι με κανέναν και ότι συνεργάζομαι μόνον με όσους μέσα ή πάνω από τον Νοσοκομείο, έχουν θεσμικό ρόλο για την λειτουργία του. Μία ενδεχόμενη φραστική ατυχία θα ήταν ένα μικρό κακό. Αλλά η λαϊκιστική και συκοφαντική εκμετάλλευσή της, είναι ένα τεράστιο ηθικό και πολιτικό ολίσθημα. Στην μικρή μας πόλη, όλοι γνωρίζουν την προσήλωσή μου στην νομιμότητα, το Σύνταγμα και την Δημοκρατία.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΖΗΤΩ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" - Αποπέμφθηκε διοικήτρια νοσοκομείου που αποκάλυψε παρανομίες μαζί με τη Χρυσή Αυγή (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator