Μιχαλολιάκος: “Ο ζητιάνος Σαμαράς, ο ζεν πρεμιέ Τσίπρας και οι τοκογλύφοι αργυραμοιβοί” (video)

0


Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Τύπου, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην κεντρική ομιλία της Χρυσής Αυγής. 

Αναφερόμενος στη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού, Σαχτζάτ Λουκμάν (στα Πετράλωνα πριν από δύο εβδομάδες) ο Ν. Μιχαλολιάκος σχολίασε: “Πρόσφατα επιχειρήθηκε να μας συκοφαντήσουν με μία δολοφονία ενός λαθρομετανάστη. Τι δουλειά έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το συμβάν; Φυσικά καμία και καταδικάζει την πράξη. Και ω του θαύματος ανακάλυψαν λέει στο σπίτι του ενός προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Φυλλάδια δηλαδή από τον Απρίλιο του 2012, πριν 9 μήνες. Πρόκειται για ψέμα, το οποίο καταγγέλλω. Καταγγέλλω τα παπαγαλάκι των παρακρατικών μηχανισμών και των καναλιών και των εφημερίδων. Τα στοιχεία αυτά δεν υπάρχουν καν στην δικογραφία! Προσπαθούν να σταματήσουν αυτό που έρχεται και είναι η Ελλάδα των Εθνικιστών, η Ελλάδα της Δικαιοσύνης”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι «για τους λαθρομετανάστες δεν έχουν κάνει τίποτα, το πρόβλημα υπάρχει, ενώ τα στρατόπεδα το μόνο που εξασφάλισαν είναι συνθήκες θαλπωρής για τους λαθρομετανάστες από το αντιρατσιστικό, ανθελληνικό κράτος μας» και ζήτησε «να φύγουν, άμεσα, τώρα, χθες, όλοι οι παράνομοι ξένοι που βρίσκονται στην πατρίδα μας».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε επίσης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ζεν πρεμιέ του Μπολσεβικισμού» και υποστήριξε ότι κινείται πολιτικά «από το μνημείο της Ρόζα Λούξεμπουργκ στον Ομπάμα και από τον Μάο και τη Ρόζα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχουν ξεπουλήσει τη Μακεδονία και τη Θράκη» και ότι «είναι ανθέλληνες», ενώ, όπως τόνισε, «εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές και αγωνιζόμαστε απέναντι στις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο».

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ, είπε: “Είδαμε και τον κ. Σαμαρά να πηγαίνει σαν επαίτης στο Κατάρ. Καταντήσαμε να περιφερόμαστε στις αυλές της αραβικής χερσονήσου να μας σώσει ο Σεΐχης του Κατάρ. Ποιος είναι όμως αυτός που θα σώσει την Ελλάδα; Είναι αυτός που πληρώνει τους μισθοφόρους στη Λιβύη και τους μισθοφόρους που σκοτώνουν χριστιανούς στη Συρία. Στο Κατάρ βρέθηκε και ο Ερντογάν, ο οποίος παίζει τον ρόλο του νταβατζή στο ξεπούλημα της πατρίδας. Έδωσαν την μαρίνα της Καλαμάτας, την πρώτης πόλης που απελευθερώθηκε σε τούρκικα χέρια. Δεν έχουν καμία ηθική αναλγησία, καμία εθνική ευαισθησία”. 

Τέλος, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε και τον Τύπο και κυρίως τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι «μας αποκλείουν και λασπολογούν, αντίθετα σε κάθε νόμο». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ΕΡΤ τονίζοντας ότι «η Χρυσή Αυγή δεν έχει λόγο, δεν έχει βήμα στην κρατική τηλεόραση, που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και το ΕΣΡ δεν κάνει τίποτα» για να καταλήξει ότι «στη χώρα υπάρχει δικτατορία απέναντι στους Έλληνες».

Δείτα τα βίντεο

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μιχαλολιάκος: “Ο ζητιάνος Σαμαράς, ο ζεν πρεμιέ Τσίπρας και οι τοκογλύφοι αργυραμοιβοί” (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator