Ασέβεια στη μνήμη των νεκρών της Marfin, από το Νίκο Ευαγγελάτο - Το κείμενο που δεν διάβασε «στον αέρα» !! (video)

0


Παράλειψη απόδοσης ευθυνών της τράπεζας Marfin από τον "Εισαγγελάτο"...

Ο εικονιζόμενος Νίκος Ευαγγελάτος που φέρει τον τίτλο του "δημοσιογράφου" ανερυθρίαστα και ΔΕΝ διάβασε ολόκληρη την δήλωση της οικογένειας της άτυχης υπαλλήλου της Marfin Αγγελικής Παπαθανασοπούλου στην εκπομπή "ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ" της Τετάρτης 30/01/2013.

Ολόκληρη η δήλωση της οικογένειας έχει ως εξής:

"Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της... Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου. Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin, που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο."
Αυτά με το κόκκινο ειναι που δε τα διαβασαν στον αερα. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


Πηγή: http://pressarismenos.blogspot.com/2013/02/marfin.html#ixzz2Jmic6ldF
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ασέβεια στη μνήμη των νεκρών της Marfin, από το Νίκο Ευαγγελάτο - Το κείμενο που δεν διάβασε «στον αέρα» !! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator