BOMBA - Πολιτικός στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής

0


Σε πολιτικά μονοπάτια φαίνεται πως οδηγούν οι έρευνες τις αστυνομικές Αρχές, στη προσπάθεια να εντοπιστούν οι ιθύνοντες της νέας γενιάς των τρομοκρατών, αλλά και οι παρέχοντες υλική υποστήριξη σε αυτούς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, φημολογείται έντονα ότι έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής πολιτικός και εξετάζεται η συμμετοχή του στον οργανωτικό πυρήνα τρομοκρατικών ομάδων.

Την ίδια ώρα η Αντιτρομοκρατική εξετάζει με πολλή προσοχή τις πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση κατά κτιρίων δικαστηρίων ή ακόμη και κατά δικαστικών, προκειμένου να περάσει ένα μήνυμα φόβου στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση των συλληφθέντων και τη διαχείριση των εργασιακών – μισθολογικών δικαιωμάτων και οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ήδη στα κτίρια των διοικητικών δικαστηρίων στις περισσότερες περιοχές της χώρας έχουν τοποθετηθεί διπλές βάρδιες, ενώ τηρείται πρωτόκολλο εισερχομένων – εξερχομένων και κανείς δεν εισέρχεται χωρίς να καταγραφεί.
http://www.attikipress.gr/
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "BOMBA - Πολιτικός στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator