Έστειλαν φακέλους με σφαίρες και απειλητικά μηνύματα σε ΔΟΥ της Κρήτης

0


Συναγερμός έχει σημάνει στις ΔΟΥ του νησιού έπειτα από τα ανησυχητικά περιστατικά των τελευταίων ημερών, με φακέλους με σφαίρες να συνοδευόμενους από απειλητικά μηνύματα να φθάνουν σε τρία καταστήματα της Κρήτης.

Μετά τη ΔΟΥ Χανίων όπου εστάλη την Πέμπτη φάκελος που περιείχε μια σφαίρα 9mm και ένα απειλητικό σημείωμα, ακολούθησαν την Παρασκευή και άλλοι φάκελοι στην Α ΔΟΥ Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Οπως έχει γίνει γνωστό στους φακέλους υπάρχει ένα σημείωμα που αναφέρει «Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Κρητική Επανάσταση».

Τις έρευνες έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις ΔΟΥ της Κρήτης.

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έστειλαν φακέλους με σφαίρες και απειλητικά μηνύματα σε ΔΟΥ της Κρήτης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator