Εθνικός μαζοχισμός ή εσχάτη προδοσία

0


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Οι σκηνές της εθνικής ντροπής που είδαμε όλοι πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας με τις ουρές και τα υψωμένα χέρια που παρακαλούσαν για λίγα τρόφιμα, αν δεν το έχουμε καταλάβει είναι μόνο η αρχή, (έπρεπε να βλέπατε με τι ειρωνεία παρουσίαζαν αυτές τις σκηνές τα κανάλια των «φίλων» μας των Τούρκων, που εμείς τους αγοράζουμε τα σήριαλ). Έπονται όμως πολύ χειρότερα αν δεν γίνει τίποτα και αν αφήσουμε το ποτάμι να μας πνίξει. Αλλά πως να γίνει κάτι που να σταματήσει αυτή την εθνοκτόνο πορεία, όταν βλέπουμε πως ένα σοβαρό ποσοστό του ελληνικού λαού και μετά και από όσα έχουν γίνει,
συνεχίζει, με περισσή αναισθησία, να υποστηρίζει αυτή την κυβέρνηση, (τουλάχιστον αυτό εμφανίζουν οι διάφορες «δημοσκοπήσεις»;). Αυτό το φαινόμενο, που ίσως χρειάζεται ψυχιατρική ανάλυση, εκτός των σοβαρών συνεπειών για την πορεία του ελληνισμού, μας προκαλεί να απευθυνθούμε σε όλους αυτούς τους «οπαδούς» των μνημονίων και να τους επισημάνουμε κάποια «χρήσιμα» πράγματα.

Αφού εσείς κύριοι πιστεύετε πως η σημερινή ελληνική κυβέρνηση πράττει σωστά, τότε να δείξετε και έμπρακτα την υποστήριξη σας για να «αγαλλιάσουν» οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και το αριστερό-μπουρδούκλωμα του κ. Κουβέλη. Κατ’ αρχή να ζητήσετε να… τριπλασιαστούν τα χαράτσια για την ακίνητη περιουσία σας χωρίς καμία εξαίρεση για ανέργους κλπ. Να ζητήσετε νέες μεγάλες μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις σας για να αυξήσετε τα έσοδα του ελληνικού κράτους. Να σταματήσετε να παίρνετε φάρμακα, και ακόμα καλύτερα να σταματήσετε να αρρωσταίνετε για να μην αυξάνονται οι δαπάνες για την υγεία. Όσοι μάλιστα είστε συνταξιούχοι το καλύτερο θα είναι να τα τινάξετε μια ώρα αρχύτερα, έτσι ώστε τα ταμεία να απαλλαγούν από την σύνταξη σας και να μειωθεί το έλλειμμα τους. Όσοι έχουν παιδιά να μην τα στέλνουν στα σχολεία έτσι ώστε να μειωθούν και άλλο οι σχολικές αίθουσες για να μειωθεί ακόμα περισσότερο το κόστος της παιδείας, ενώ όσοι επιμένουν, τότε τα παιδιά τους να μαθαίνουν προφορικά ότι μπορούν να μαθαίνουν, (όπως στο κρυφό σχολειό), έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τους δίνονται βιβλία ή φωτοτυπίες, κατά το «δια βίου μάθηση», της «αξέχαστης» κυρίας Διαμαντοπούλου. Όσοι επιμένουν ακόμα να έχουν αυτοκίνητο να ζητήσουν να αυξηθούν και άλλο τα τέλη κυκλοφορίας, έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους. Παράλληλα να αιτήσουν να πενταπλασιαστούν τουλάχιστον τα εισιτήρια των ΜΜΜ, ενισχύοντας έτσι τον κρατικό κορβανά. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, (αυτοί οι «εγκληματίες»), να αιτήσουν να δουλεύουν δώδεκα ώρες το εικοσιτετράωρο και το Σάββατο και τις Κυριακές, για να ωφεληθεί η εθνική οικονομία. Όσοι είχαν μαγαζιά που έκλεισαν λόγω αναδουλειάς, να… τα ανοίξουν ξανά για να πληρώνουν το ΦΠΑ αυξάνοντας έτσι τα δημόσια έσοδα. Να ζητήσετε να απαγορευτούν οι σόμπες με ξύλα και όλοι υποχρεωτικά να χρησιμοποιούν πετρέλαιο για την θέρμανση και να ζητήσετε να αυξηθεί και άλλο ο φόρος καυσίμων. Στο σπίτι να απαγορεύσετε να βλέπουν στην τηλεόραση οτιδήποτε άλλο εκτός από τα τουρκικά σήριαλ και… το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Τέλος όσοι νομίζουν ότι θα ωφεληθεί η εθνική οικονομία εξαλείφοντας την παρουσία τους, τότε υπάρχουν πολλοί τρόποι αυτοκτονίας κατά το «φωτεινό» παράδειγμα των χιλιάδων αυτοκτονιών τα δυο τελευταία χρόνια.

Αλλά εκεί που θα πρέπει να αποδείξετε ότι πράγματι στηρίζετε την κυβέρνηση, είναι στο μεγάλο ζήτημα του ξεπουλήματος όλης της δημόσιας περιουσίας και όλων των δημοσίων και επικερδών επιχειρήσεων, όσο όσο, ακόμα και στους Τούρκους. Και για να στηρίξουμε περισσότερο την «εθνική κυριαρχία» θα πρέπει να ζητήσετε να καθιερωθούν τα γερμανικά, και κυρίως τουρκικά, σαν επίσημες γλώσσες. Έτσι θα καταλαβαίνετε από πρώτο χέρι τα τουρκικά σήριαλ. Το αποκορύφωμα της στήριξης της αυτής της κυβέρνησης, θα είναι στο τέλος και με τις ευλογιές της, να ζητήσετε να φορέσουμε όλοι τουρκικά φέσια, και να χορεύουμε ομαδικά τσιφτετέλι πέφτοντας στον γκρεμό της εθνικής μας καταστροφής.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν παραλογισμός, αλλά το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό. Στην περίπτωση μας διακυβεύεται ή ίδια η ύπαρξη μας. Παλαιοτέρα οι προδότες είχαν την τιμωρία που τους άξιζε, σήμερα βρίσκουν άσυλο στον εθνικό μας μαζοχισμό μέχρι που αυτός ο εθνικός μαζοχισμός δεν θα είναι καν εθνικός, γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ελληνικό έθνος.

Αν λοιπόν θέλουμε να σβήσουμε ιστορία τριών χιλιάδων ετών, εμπρός λοιπόν. Πεδίο δόξης, (και προδοσίας), λαμπρό. Μόνο που για αυτό τον εθνικό μας «επιτάφιο» θα λογοδοτήσουμε όλοι μας, κυβέρνηση, εκκλησία, στρατός, δικαστές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες και γενικά όλοι εμείς που παραμένουμε…Πόντιοι Πιλάτοι.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εθνικός μαζοχισμός ή εσχάτη προδοσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator