Ο ... εξαίρετος κύριος Χωμενίδης !

0


Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ, πως είπε στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ ότι, κατά τη γνώμη του, «κονιορτοποίησε το λόγο του Αλέξη Τσίπρα». «Το κακό είναι», σχολίασε ο κ. Χωμενίδης, «πως στην Ελλάδα σήμερα θεωρείται μειονέκτημα να μπορείς να αρθρώσεις έναν δομημένο ορθό λόγο με επιχειρήματα» 

Ορίστε για παράδειγμα απόσπασμα "δομημένου ορθού λόγου" απο τον λογαριασμό του στο twitter:
12 Σεπ 11Christos @CHOMENIDIS
@mirsiniloizou εάν η κόρη μου μού φερθεί όπως η Μυρσίνη Λοίζου στον μπαμπά της, θα την καταραστώ από τον τάφο να μην ξαναχύσει ποτέ.Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ... εξαίρετος κύριος Χωμενίδης !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator