Το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει! "Ρουσφετόχαρτα" στο ΥΕΘΑ με κομματική σφραγίδα !!!

0



Ότι και να γίνει σ΄ αυτή τη χώρα κάποια πράγματα είναι αδύνατον να αλλάξουν. Ποιο ΔΝΤ, ποια τρόϊκα; Το ρουσφέτι και ειδικά στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί ποτέ!

Απόδειξη, ένα από τα “ρουσφετόχαρτα”, που κυκλοφορούν στο υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας και αποκαλύπτει το Onalert! 

Το “αίτημα” έχει σφραγίδα από οργάνωση της ΝΔ και τίθεται υπ΄ όψιν ανθρώπου εντός ΥΕΘΑ και μάλιστα κάποιοι τον έχουν “χρεωμένο” ως στέλεχος του υπουργικού επιτελείου.

Όπως βλέπετε ,υπάρχει …οργάνωση άλλων εποχών τότε που αυτά τα πράγματα όλοι μας -και οι δημοσιογράφοι ναι δεν το ξεχνάμε- τα θεωρούσαμε αυτονόητα.

Υποτίθεται -λέμε τώρα- ότι με την κρίση και λόγω των δραματικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι οικογένειες αυτά τα “κοινωνικά αιτήματα” θα έπρεπε να έχουν σταματήσει. Κι όμως συνεχίζονται κι όπως βλέπετε και με …κομματική σφραγίδα. Στην περίπτωσή μας της ΝΔ!

Το αίτημα έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα του συγκεκριμένου στρατιώτη, που μπορεί ο άνθρωπος πράγματι να αντιμετωπίζει. Αλλά γιατί χρειάζεται η παρέμβαση της ΝΔ ή άλλου κόμματος για να εξεταστεί η περίπτωσή του; 

Αν κάποιος από το ΥΕΘΑ ενδιαφερθεί για το "ρουσφετόχαρτο", το Onalert το έχει στη διάθεσή του.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει! "Ρουσφετόχαρτα" στο ΥΕΘΑ με κομματική σφραγίδα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator