Κουράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα μεταλλεία χρυσού, οι άνεργοι να γίνουν μελισσοκόμοι

0


Αυτή την πρόταση μετέφερε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης στους εργαζόμενους στα Μεταλλεία Χαλκιδικής τους οποίους προειδοποίησε ότι το κόμμα του όταν έρθει στην κυβέρνηση θα τα κλείσει γιατί επιβαρύνουν περιβαλλοντικά την περιοχή.

Οι εργαζόμενοι ρώτησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τι θα απογίνουν οι 1.100 εργαζόμενοι της επιχείρησης, αφού οι νέες επενδύσεις θα φέρουν άλλες 900 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με το Έθνος  ο κ. Κουράκης απάντησε ότι οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με ...τη μελισσοκομία, η οποία είναι μια φιλική προς το περιβάλλον δραστηριότητα.
iefimerida.gr/
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κουράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει τα μεταλλεία χρυσού, οι άνεργοι να γίνουν μελισσοκόμοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator