Μ' ένα αυγό αγωνίζεται η αντιδήμαρχος "πολιτισμού" του Δήμου Καστοριάς;;;...!!! (video)

0


Έκπληκτοι οι δημοτικοί σύμβουλοι στον δήμο Καστοριάς άκουσαν την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ειρήνη Μισκία στη συζήτηση για την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου, να σχολιάζει το εξής:

"Αγωνιζόμαστε συνήθως, όταν το αυγό μας μπαίνει στον κ@@λο".

Αμέσως μετά την τοποθέτηση που σόκαρε, οι σύμβουλοι παρέμειναν άφωνοι να κοιτάζονται μεταξύ τους, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν αντέδρασε καθόλου.

Ωστόσο, για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός στην αίθουσα, ψίθυροι και γέλια.

Η ίδια λίγα λεπτά αργότερα, ζήτησε συγγνώμη από τους ακροατές, με την αιτιολογία ότι "στις δύσκολες στιγμές, πρέπει ο κόσμος να λέει τα πράγματα ως έχουν".

Πηγή: Alphafm.gr



Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ' ένα αυγό αγωνίζεται η αντιδήμαρχος "πολιτισμού" του Δήμου Καστοριάς;;;...!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator