ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑ

0


Πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε και πάλι ασχοληθεί με την περιοχή και είχαμε επισημάνει ότι είχε επιλεγεί από κάποια κέντρα για να γίνουν εγκαταστάσεις καύσης απορριμμάτων για παραγωγή ρεύματος, η οποία βέβαια δεν έγινε ποτέ χάρις στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. 

Όπως τότε, έτσι και τώρα αυτοί που ονειρεύονται να υποβαθμίσουν την περιοχή ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ! Ο λόγος είναι απλός. Όλοι ξεκινούν ανάποδα τις προσπάθειες για παρόμοιες εγκαταστάσεις. 

Ενώ δηλαδή θα έπρεπε να επισκεφτούν την συγκεκριμένη περιοχή και να οργανώσουν λαϊκή συνέλευση, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους και να υπάρξουν συνεννοήσεις, εξασφαλίζοντας όλες τις θέσεις εργασίας από κατοίκους της περιοχής και εφόσον οι κάτοικοι το αποδεχθούν, τότε να προχωρήσουν, προσπαθούν με δόλιους τρόπους να αποκτήσουν ερείσματα, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους ! 

Όταν κ. υποψήφιοι επιχειρηματίες η τοπική κοινωνία είναι αρνητική, μαζέψτε τα και αναζητείστε άλλη περιοχή. Όσες εγκεκριμένες μελέτες και να έχετε, είναι γνωστό τι θα επακολουθήσει από τη στιγμή που δεν γίνονται έλεγχοι αφ’ ενός, αλλά και κανείς βεβαίως σήμερα δεν εμπιστεύεται αυτούς που ελέγχουν. «Το τροπάριο είναι γνωστό» 

Γι αυτό το λόγο, αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους και κοιτάξτε να βρείτε τοποθεσία πολύ μακριά από κατοικημένες περιοχές. 

Ο ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ είναι κοντά στην τοπική κοινωνία και αν χρειαστεί, θα αγωνιστούμε στο πλευρό τους. 

Βασίλης Κελλάρης 
Πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator