Επίτιμη Διδάκτορας η Ντόρα για την προσφορά της στην ευρωπαϊκή πορεία της ...Βουλγαρίας !!!

0


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ;;;...!!!
Μεγαλεία για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ ανακηρύχθηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Ευρωπαϊκού Πολυτεχνείου της Βουλγαρίας και πλέον παίρνει κι αυτή μια θέση στο πάνθεον των ακαδημαϊκών που μπορούν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή καριέρα.

Την Τετάρτη η πρώην υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Βουλγαρία όπου με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου και του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολυτεχνείου Βουλγαρίας, αναγορεύθηκε Επίτιμη Διδάκτορας για την προσφορά της στην ευρωπαϊκή πορεία της Βουλγαρίας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

«Πάνω απ’ όλα οι δυο χώρες μας και η Ρουμανία είναι σήμερα οι τρεις πυλώνες της ευρώ-ατλαντικής προοπτικής της περιοχής. Πιστεύουμε ότι εν τέλει όλες οι χώρες της ΝΑ Ευρώπης πρέπει να έχουν την θέση τους στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Αλλά σε καμία σοβαρή “λέσχη” δεν γίνεσαι μέλος άνευ όρων. Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μια ελεύθερη αγορά που λειτουργεί, είναι κάποιες από τις υποχρεωτικές προϋποθέσεις για να γίνεις μέλος της ΕΕ», σχολίασε σχετικά η κυρία Μπακογιάννη.

Έπειτα από αυτό η κόρη του Κ. Μητσοτάκη μπορεί να έχει «καβάντζα» σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πολιτικά της… όνειρα.
antinews.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίτιμη Διδάκτορας η Ντόρα για την προσφορά της στην ευρωπαϊκή πορεία της ...Βουλγαρίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator