Νέο παραλήρημα Μπεγλίτη...

0


  • Αυτά τα τρία χρόνια μας έχουν καθυβρίσει με τον χειρότερο τρόπο και γι’ αυτήν την φραστική βία κανείς δεν μίλησε τότε. Εγώ το έχω βιώσει. Γίναμε θύματα βίας. Με αντισυγκεντρώσεις, με επιθέσεις κατά των πολιτικών γραφείων από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. (σ.σ. στην αντισυγκέντρωση και στην "επίθεση" στην ταμπέλα ήσαν πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ κυρίως)
  • Δεν κρύψαμε καμία λίστα. Τα αντίγραφα της λίστας δόθηκαν στο ΣΔΟΕ, που είχε την επιχειρησιακή ευθύνη και την επιχειρησιακή αυτονομία. Όφειλαν να κάνουν οι υπηρεσίες την δουλειά τους. (σ.σ. άμα τους αφήνατε θα την έκαναν)
  • Επρόκειτο για ένα παράνομο υλικό υποκλοπής, κάτι που αυτόματα το κατέτασσε σε μη νόμιμο αποδεικτικό μέσο. (!!!!!!!!!!!)
  • Αυτό μπλόκαρε την κατάσταση ,αλλά δεν σημαίνει βέβαια πως τα στοιχεία αυτά δεν έπρεπε να αποτελέσουν βάση πληροφοριών. (σ.σ. να την ξεμπλοκάρατε, κυβέρνηση είσαστε)
  • Ακριβώς γι αυτό τον λόγο ο κ. Βενιζέλος, ως συνταγματολόγος, προσδιόρισε τον χαρακτήρα αυτών των στοιχείων ως παράνομο υλικό, το οποίο δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί.
  • Πιστεύω στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, ότι θα ξαναδούμε το άρθρο 86 και με βάση αυτό, να αλλάξει και ο νόμος περί ποινικής ευθύνης των υπουργών. Αυτό είναι κορυφαίο ζήτημα. Το έχουμε εντάξει στις προτάσεις μας και η κυβέρνηση συνεργασίας θα κινηθεί σε αυτήν τη κατεύθυνση. (σ.σ. μετά από 30 χρόνια κυβέρνηση τώρα κάνετε προτάσεις... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ)


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο παραλήρημα Μπεγλίτη..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator