Άρχισαν οι παρεξηγήσεις: Δεν έκοψε απόδειξη, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν, έγινε της...τρελλής!

0


Η κίνηση του ιδιοκτήτη ταβέρνας του Ηρακλείου Κρήτης να μην κόψει απόδειξη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην είσοδο του καταστήματος είχε ταμπέλα που έγραφε ότι αν δε λάβει κάποιος απόδειξη φεύγει, παραλίγο να οδηγήσει σε συμπλοκή.

Σύμφωνα με το creteplus.gr, μια παρέα σε ταβέρνα του Ηρακλείου ζήτησε το λογαριασμό, ο οποίος ήταν περίπου 150 ευρώ και έλαβε αντί για απόδειξη ένα μηχανογραφημένο χαρτί παραγγελίας σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στα κομπιουτεράκια των Λογιστηρίων, χωρίς να μπορεί να «περάσει» από την Εφορία.

Αρχικά, κανείς από τα μέλη της παρέας δεν πρόσεξε την πονηριά του καταστηματάρχη.

Όταν όμως έγινε αυτό αντιληπτό, τότε ολόκληρη η παρέα έκανε την κίνηση να φύγει, χωρίς φυσικά να αφήσει τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον λογαριασμό. Όταν ο σερβιτόρος πήγε να μαζέψει το τραπέζι, είδε ότι δεν είχαν αφήσει χρήματα κι έτρεξε να τους προλάβει στην πόρτα.

Εκείνη τη στιγμή, οι τόνοι ανέβηκαν, προκλήθηκε σύρραξη με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις με τον καταστηματάρχη τελικά να κόβει τη νόμιμη απόδειξη.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρχισαν οι παρεξηγήσεις: Δεν έκοψε απόδειξη, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν, έγινε της...τρελλής!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator