Αλέξης όπως …ΓΑΠ !

0


Πολλοί λένε ότι ο Αλέξης αντιγράφει τον Ανδρέα! Μύθος! Ο Αλέξης ακολουθεί πιστά τη τακτική του ΓΑΠ!


Θυμάστε που τον Μάρτη του 2009, ο Καραμανλής κάλεσε τον ΓΑΠ να συμφωνήσει στη λήψη μέτρων για τον περιορισμό του ελλείμματος και του χρέους;

Ο ΓΑΠ, όχι μόνον αρνήθηκε, αλλά μας έλεγε τότε ό,τι είχε δική του πολιτική και δεν χρειαζόταν μέτρα! Ζητούσε μάλιστα επιμόνως και εκλογές!

Δηλαδή, ότι κάνει και ο …Αλέξης!

Θυμάστε, όταν διαβεβαίωνε ότι θα ….επανακρατικοποιήσει την Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ και τον ΟΛΠ;

Σήμερα, το δεξί χέρι του Αλέξη, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ….προσπαθήσει να ξαναπάρει υπό τον έλεγχο του Δημοσίου τον …ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και τον ΟΛΠ! Όπως, ακριβώς θα έκανε και ο ΓΑΠ! Μόνο που δε μας λέει πόσο θα κοστίσει αυτό και που θα βρεί τα χρήματα, αλλά ούτε ο ΓΑΠ έλεγε!

Δηλαδή, ό,τι κάνει και ο Αλέξης!

Θυμάστε, όταν ο ΓΑΠ κατέβαινε στον Πειραιά να διαμαρτυρηθεί για την COSCO; ή όταν συμμετείχε σε διαδηλώσεις με την ΑΔΕΔΥ και τη γροθιά υψωμένη για να μην αλλάξει τίποτα;

Ε, θα θυμάστε και τον Αλέξη, επικεφαλής των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα!

Ελπίζω, σήμερα, ο Σόϊμπλε, για να του τη….σπάσει να μη του δείξει εκείνο το βίντεο!

Θυμάστε τον ΓΑΠ που δήλωνε ότι για την κρίση στην Ελλάδα, φταίνε τα Ευρωπαϊκά συντηρητικά κόμματα;

Ε, τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Αλέξης, αν και τώρα θα πάει να … υποβάλλει τα σέβη του στον Σόϊμπλε! Τι θέλει αυτός ένας…επαναστάτης, με το γεράκι του ευρωπαϊκού συντηρητισμού;

Το μόνο που ακόμα δεν έχει πεί ο Αλέξης, είναι το «λεφτά υπάρχουν», αλλά μάλλον δεν έχουν ακόμα αποφασίσει σε ποιό …νόμισμα θα μας τα ..δώσουν!

Αλήθεια, ο Αλέξης επιμένει ακόμα στην καταγγελία του μνημονίου με ένα νόμο και στη …μονομερή διαγραφή του χρέους;

Αν ερμηνεύω σωστά τις τελευταίες δηλώσεις και κινήσεις του, μάλλον δεν επιμένει! Από την άποψη αυτή ο Αλέξης μπορεί και να έχει ήδη γίνει …ΓΑΠ!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέξης όπως …ΓΑΠ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator