ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ... !!!

0Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος υποδέχθηκε στα γραφεία του της ΠΑΕ τον 60χρονο επιθετικό και συζήτησαν για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και πως θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι δυο πλευρές.

Η περίπτωση απόκτησης του μεγάλου επιθετικού είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο χρόνος που περνάει με τα εγγόνια του είναι πολύτιμος για αυτόν.

Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη απόσταση και οι επόμενες μέρες θα κρίνουν το τι θα γίνει με την περίπτωση του Βάσια ο οποίος θα μπορούσε να δέσει την πράσινη επίθεση.

Αναμονή για τον Γιώργο Κούδα

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης του Γιώργου Κούδα με τα ...δισέγγονά του. 
Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Μεγαλέξανδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλα δείχνουν ότι ίσως μέχρι την Πέμπτη ο Γιώργος Κούδας θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Από Πέμπτη για Παπαιωάννου

Όσον αφορά τέλος τον Μίμη Παπαιωάννου οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τον 70χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος αποτελεί επιλογή του Βαρέλα αλλά το πιο πιθανό είναι να ασχοληθούν με την περίπτωση του από την Πέμπτη και μετά και αφού έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βασίλη Χατζηπαναγή.Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ... !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator