Δεν θα σε λυπηθώ γελοίε Έλληνα...

0


Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Γελοίε έλληνα ψηφοφόρε, της ιθαγενούς τρόικας των δωσίλογων. 

Πανηλίθιε συμφεροντολόγε βολεψάκια πασόκε...

Καθυστερημένο γαλάζιο αρπακτικό...

Γλοιώδη οθωμανοαριστερέ της ΡΗΜΑΔ...

Ψήφισες τους φονιάδες των παιδιών σου και έριξες στην κόλαση της φτώχειας και της εξαθλίωσης ολόκληρη την Ελλάδα...

Δε θα σε λυπηθώ για την κατάντια σου...

Δε θα σε λυπηθώ ακόμα και να σε δω να εκλιπαρείς για ένα κομμάτι ψωμί...

Είσαι άξιος της τύχης σου και ανάξιος για καλύτερη μοίρα...

Η ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας συνεχίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο φέτος, φτάνοντας το 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Τα στοιχεία του Εθνικού Στατιστικού Ινστιτούτου (NSI) της Βουλγαρίας δείχνουν ότι η πιο φτωχή οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταφέρνει να αποφύγει την ύφεση παρά την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη» ανέφερε προ ημερών ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας Συμεών Ντιάνκοφ.

Η Βουλγαρία σκοπεύει να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο στο 50% του μέσου όρου στην Ευρώπη τα επόμενα δέκα χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του NSI, το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι. Το ΑΕΠ αυξήθηκε ωστόσο μόλις κατά 0,1% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Εντός τεσσάρων ή πέντε ετών ο μέσος Έλληνας θα είναι φτωχότερος από τον μέσο Βούλγαρο...
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν θα σε λυπηθώ γελοίε Έλληνα... "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator