Δεν κόβεται η συνήθεια - Τα παιδάκια είπαν τα κάλαντα στον Διονύσιο και τα λεφτά τα πήρε ...ο παπάς !!! (video)

9



Εμβρόντητα και με τα φυλλάδια (!!!) της Μητρόπολης Κορίνθου που τους μοίρασε ο Μητροπολίτης Διονύσιος έμειναν τα παιδάκια που του είπαν τα κάλαντα, αφού τα χρήματα τα πήρε ...ο παπάς της ενορίας τους !!! Πιο ποίμνιο δε γίνεται...!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ http://korinthostv.blogspot.gr/2012/12/video_5650.html



Ενημέρωση 19:24: Η απάντηση του ιερέα που λάβαμε πριν λίγο:

"Καλησπέρα και χρονια πολλα! Μετα λύπης πληροφορήθηκα για βίντεο που αναρτήθηκε στο οποίο δείχνει οτι παίρνω τα λεφτα απο τα κάλαντα των παιδιών. Ναι μεν ο δεσπότης μου δίνει το Φάκελο αλλα αυτο έγινε γιατι τα ίδια τα παιδια μου ζήτησαν να κάνω τον ταμία για να μην έχουν μεταξύ τους διαφωνίες! Μετα λοιπόν απο τα κάλαντα ο φάκελος ανοίχτηκε μπροστά στα παιδια, πρόσθεσα κ εγω κάποια χρήματα και μετα τα μοιρασα στα παιδια παρωντων κ των γονέων! Λυπάμαι πολυ γιατι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για αυτα τα παιδια. Κάθε Κυριακή 70 παιδια προσέρχονται στην νεανική συντροφιά τησ ενορίας μας κ συμμετέχουν στις διάφορες δραστηριότητες! Μια απο αυτές ήταν κ τα κάλαντα! Μου αρέσει η αλήθεια γιαυτο κ σας στέλνω αυτο το μνμ. Εύχομαι να λυθεί ή παρεξήγηση όχι για εμένα αλλα για την προσπάθεια της ενορίας. Χρονια πολλα θα περιμένω απάντηση σας!"
ARKADIOS RAZNY
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 26, 2012

9 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν κόβεται η συνήθεια - Τα παιδάκια είπαν τα κάλαντα στον Διονύσιο και τα λεφτά τα πήρε ...ο παπάς !!! (video)"
Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ.... ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ!!! ΕΠΙΑΣΕΣ TO ΛΑΒΡΑΚΙ TΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗΣ ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ?


26 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:29 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει, αλήθεια Ανώνυμος 11:29... τι περίμενες; να κάνει την τύχη του ο παπάς για να συγκινηθείς;


26 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:05 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς, αυτοί οι άνθρωποι έκαναν θεό τους το χρήμα, ντροπή!


26 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστες του parakato.gr συγνωμη που θα το πω αλλα ο τραγος σας εκανε ρομπα! Να το προσεξετε αυτο!


27 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:19 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και ο παπάς που έδωσε το φάκελο εξεπλάγην, στα παιδάκια πήγαινε από αλλού του ήρθε. Το σωστό θα ήταν να μοίραζε και τα χρήματα μπροστά στις κάμερες όπως λέει.


27 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:39 μ.μ.
ΓΙΑΒΗΣ Αναστάσιος είπε...

Μπράβο στο parakato.gr!!!!
Δεν το κλείνετε καλύτερα.....;;;;;
Πόσο νούμερα μπορεί να είσαστε;;;; Επειδή ήμουν εκεί όταν μοίρασε ο ιερέας τα χρηματα στα παιδάκια και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ότι ο συγκεκριμένος ιερέας δίνει και το ράσο που φοράει αν χρειαστεί....πηγαίνετε να κάνετε κίτρινη κριτική πουθενά αλλού...και μάλλον στους εαυτούς σας πρώτα.....δεν κρύβομαι....ΓΙΑΒΗΣ Αναστάσιος ονομάζομαι και θα δώσω μια συμβουλή στους διαχειριστές της σελίδας αυτής....ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό και αφήστε αυτό που πουλάει!!!!!
Οφείλετε μια συγνώμη στον συγκεκριμένο ιερέα, αν και να ξέρετε ότι είναι πολύ πιο ανώτερος απο εσάς και το πιθανότερο να την δεχτεί και να σας συγχωρέσει.....!!!!!
Μπράβο σας....συνεχίστε να λασπολογείτε τον κόσμο....συγχαρητήρια!!!!!


27 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:57 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@ΓΙΑΒΗΣ Αναστάσιος Παντού νούμερα βλέπετε... Σχολιάσαμε ένα γεγονός που εκτυλίχτηκε μπροστά στις κάμερες, το τι συνέβη πίσω από αυτές δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ευχαριστούμε parakato blog team


27 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:48 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Μου θύμησετις δηλώσεις της χρυσής αυγής (μιση ωρα τον βαραγαν και ούτε γρατζουνια μου φαίνεται πρέπει να ανοίξουμε σχολή καράτε).Δυστηχως μαζί με τη φτώχια την ανέχεια και την εξαθλίωση χάσαμε το ποιο σημαντικό το χιούμορ


27 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:44 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

ΞΙΤΑΔΙ


30 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:57 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator