Έλαμψε η ομάδα Shotokan Karate του Sportcamp!

0Έλαμψε η ομάδα SHOTOKAN KARATE του SPORTCAMP στο πρωτάθλημα ''KATA'' της ομοσπονδίας SKIF (SHOTOKAN KARATE INTERNATIONAL FEDERATION) στα πλαίσια διεξαγωγής εσωτερικού πρωταθλήματος στο Π. Φάληρο, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, κατακτώντας συνολικά 8 μετάλλια! 

Οι αθλητές, υπό τις οδηγίες του Sensei Αλέξανδρου Νικολή (2 DANSKIF), έφτασαν στη μεγάλη επιτυχία μετά τις εντατικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP στο Λουτράκι. 

Θερμά συγχαρητήρια στους: 

1. Βασικέρη Σοφία -Χρυσό 

2. Κουλουκάκης Αντρέας -Χρυσό 

3. Καραβούλη Ελισάβετ -Χρυσό 

4. Αναγνωστοπούλου Μαρία -Ασημένιο 

5. Ζόγκας Αριστείδης -Ασημένιο 

6. Φελούκα Εύα -Ασημένιο 

7. Ζόγκας Ανέστης -Χάλκινο 

8. Φελούκα Έλενα- Χάλκινο 

και στον δάσκαλό τους. 

Η διοίκηση του SPORTCAMP ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την επιλογή του κέντρου ως προπονητήριο και παραμένει αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 26, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλαμψε η ομάδα Shotokan Karate του Sportcamp!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator