Ο Λαυρεντιάδης “δίνει” πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό κόμματος!

0


Ονόματα και διευθύνσεις πολιτικών προσώπων που συνεργάστηκε τα χρόνια της παντοδυναμίας του, δείχνει αποφασισμένος να «δώσει» ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Όπως, είναι λογικό η σχετική πληροφορία προκαλεί τρόμο στους παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ, αφού αποτελεί κοινό μυστικό ότι το πάλαι ποτέ πανίσχυρο αφεντικό της Alapis, διατηρούσε ένα πολύ μεγάλο κύκλο φίλων από τον χώρο της πολιτικής. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχε αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις συγκαταλέγεται σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην πιάτσα, εν ενεργεία αρχηγοί κομμάτων, αλλά και ένας πρώην πρωθυπουργός. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, βλέποντας ότι τα περιθώρια στενεύουν, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να σπάσει την σιωπή του. Επειδή, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ιδιαίτερα συμπαθής στο πολιτικό γίγνεσθαι, κάποιοι έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους.

ΑΞΙΖΕΙ: Μεταξύ των προσώπων που διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, συγκαταλέγεται και πρώην στέλεχος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” του Πάνου Καμμένου.

Προσοχή μόνο μη τρελαθεί και ξεχάσει… μη τρελαθεί και προτιμήσει να αποσυρθεί σε κάποιο τροπικό νησί… Προσοχή μην δεν δώσει ούτε τα 160 εκατομμύρια στο τέλος…

Γενικά ΠΡΟΣΟΧΗ από κάθε κατεύθυνση…
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Λαυρεντιάδης “δίνει” πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό κόμματος! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator