ΧΑΜΟΣ με το βίντεο-απάντηση της Χρυσής Αυγής για το ΠΑΣΟΚ

0ΠΑκιστανικό ΣΟσιαληστικό ΚΙνημα... η απάντηση της Χρυσής Αυγής για την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ να στραφεί κατά της νομιμότητας της Χρυσής Αυγής. Δείτε το βίντεο

Με ένα νέο βίντεο επέλεξε να απαντήσει η Χρυσή Αυγή στις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και στην πρωτοβουλία του για ανάδειξη του ακροδεξιού κόμματος ως αντισυνταγματικού μορφώματος.

Το βίντεο απεικονίζει κομβικές στιγμές της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ.

Από το "ευχαριστώ" του Κώστα Σημίτη μετά τα Ίμια, το "μαζί τα φάγαμε" του Θεόδωρου Πάγκαλου μέχρι… το "λεφτά υπάρχουν" του Γιώργου Παπανδρέου.

Στο τέλος μάλιστα του βίντεο πραγματοποιείται αναπαράσταση του τρόπου με τον οποίο θα "πέσει" η τρικομματική κυβέρνηση.

"Έτσι θα φύγετε" γράφει στο τέλος το βίντεο - απάντηση της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας ένα ελικόπτερο να φεύγει... γεγονός που παραπέμπει σε εικόνες Αργεντινής.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΑΜΟΣ με το βίντεο-απάντηση της Χρυσής Αυγής για το ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator