Η ανάδειξη της Ελλάδας μέσα από το διαδίκτυο, είναι ο ΣΚΟΠΟΣ μας!

0Η ανάδειξη της Ελλάδας, μέσα απ' το διαδίκτυο, είναι ο Σκοπός μας! 

Με κεντρικό άξονα τη θέλησή μας να παρουσιάσουμε με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο τις ομορφιές του τόπου μας, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απήχηση και ευκολία πρόσβασης που έχει πλέον στις μέρες μας το internet, μαζέψαμε σε μία ιστοσελίδα πλήρη φωτογραφική απεικόνιση των περισσότερων και σημαντικότερων τουριστικών και άλλων σημείων του τόπου μας, με τη μέθοδο της πανοραμικής απεικόνισης 360 μοιρών. 

Δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μια πλήρη και περιμετρική άποψη του χώρου που παρατηρεί, μετακινώντας με το ποντίκι του τη φωτογραφία από όποια πλευρά θέλει – πάνω – κάτω – δεξιά - αριστερά. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο ο επισκέπτης τής ιστοσελίδας διαβάζει κάθε πληροφορία του χώρου που ξεναγείται, σε κείμενο στα αγγλικά και ελληνικά. Βλέπει και μετακινεί την πανοραμική φωτογραφία - υψηλής ανάλυσης, στην οθόνη του, ακούει τους φυσικούς ήχους του κάθε χώρου και ανακαλύπτει στο χάρτη της Google το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται η εικονική ξενάγηση των σημαντικότερων περιοχών. 

Το λογότυπό μας “ be there before you travel “ δείχνει ξεκάθαρα το σκοπό του Greece virtual ! 

Η περιήγηση γίνεται σε αρχαιολογικούς χώρους, ναούς, μοναστήρια, μουσεία, παραλίες, σπήλαια, αγορά, επιχειρήσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες (θέατρα, ομάδες κλπ). Η φωτογράφιση των χώρων γίνεται εσωτερικά και εξωτερικά και των φυσικών τοπίων ημέρα ή νύχτα Αναδυόμενο παράθυρο πληροφορεί με κείμενο σε αγγλική και ελληνική γλώσσα. Γίνεται μια απλή και απολαυστική εμπειρία για τον επισκέπτη, που μεταφέρεται στην περιοχή που θέλει να επισκεφθεί, πριν ακόμη …ταξιδέψει. 

‘Eνα ισχυρό εργαλείο προβολής και προώθησης της τουριστικής Ελλαδας! 

Καταφέραμε και φωτογραφίσαμε Σε διάστημα 3 ετών 24 προορισμοί!!! :
Πέλλα: Έδεσσα (Λουτρά Πόζαρ, Καϊμακτσαλάν (Βόρρας),Άγιος Αθανάσιος)

Αττική: Αθήνα (Πειραιά), Ν.Α Αττική
Θεσσαλονίκη: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική
Βόρειο Αιγαίο: Άγιος Ευστράτιος
Ημαθεία: Νάουσα, Βέροια

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλη την Ελλάδα 

Ειδικά τώρα που πιο πολύ από κάθε άλλη φορά χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Ας μην ξεχνάμε πως ο τουρισμός αποτελεί μόνιμη πηγή εισοδήματος για τη χώρα μας.
Μπορείτε να βοηθήσετε! 
Επιλέξτε Ξενοδοχείο ή Κάνετε Κράτηση Αεροπορικού Εισιτήριου Μέσα Από Την Ιστοσελίδα Μας! Δεν Σας Επιβαρύνει!! Βοηθάτε Το Όνειρο !!! Να Ταξιδέψουμε Eλλάδα!!! 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ανάδειξη της Ελλάδας μέσα από το διαδίκτυο, είναι ο ΣΚΟΠΟΣ μας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator