ΠΑΣΟΚΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ": Άμεση αντικατάσταση του γραμματέα του ΣΔΟΕ μετά το "ξεσκόνισμα" της Μαργαρίτας Παπανδρέου

0


Την άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ζητά το ΠΑΣΟΚ, με σχόλια κύκλων του, με αφορμή τη διαρροή στον Τύπο (εφημερίδες "Το Βήμα της Κυριακής" και "Πρώτο Θέμα") πληροφοριών γύρω από την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", στις οποίες γίνεται αναφορά στη Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η διαρροή θέτει τεράστιο ζήτημα σχετικά με τη λειτουργία των θεσμών, ενώ κατηγορείται το ΣΔΟΕ ότι "αντί να λειτουργεί στο πλαίσιο της αποστολής του, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί κέντρο ανεύθυνων συκοφαντιών".

Ολόκληρο το σχόλιο των κύκλων του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

"Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων "Το Βήμα της Κυριακής" και "Πρώτο Θέμα" και καταρχάς αυτή καθεαυτή η κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα - αν πράγματι δόθηκε - θέτουν τεράστιο ζήτημα γύρω από τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου στη χώρα μας.

Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων.

Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει".
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣΟΚΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ": Άμεση αντικατάσταση του γραμματέα του ΣΔΟΕ μετά το "ξεσκόνισμα" της Μαργαρίτας Παπανδρέου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator