ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ: Επτά βουλευτές γιά ''δωρεάν τουρισμό'' στις ΗΠΑ

0Η Ελλάδα καταστρέφεται, αλλά οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες της, ΔΕΝ καταλαβαίνουν τίποτα.

Στην Ουάσιγκτον, για ΝΑΤΟ: Κυρ. Μητσοτάκης, Α. Λοβέρδος, 'Αρης Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Καλατζής. Στη Νέα Υόρκη, για ΟΗΕ: Ντόρα Μπακογιάννη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος. ( Η κ. Μπακογιάννη συνδύασε το ταξίδι με αυτό του υιού της Κώστα, που...
ως δήμαρχος Καρπενησίου, είχε προσκληθεί σε χοροεσπερίδα συντοπιτών του στη Νέα Υόρκη, όπου παραυρέθηκε και η πρώην υπουργός ).

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι 6 από τους 7 ''τουρίστες'' βουλευτές των ελληνικών ''κοινοβουλευτικών αποστολών'' στις ΗΠΑ, είναι της ''Νέας Δημοκρατίας''. Τα έξοδα πληρώνονται από την Βουλή.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ: Επτά βουλευτές γιά ''δωρεάν τουρισμό'' στις ΗΠΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator