Ο Ταμήλος δεν θέλει «ιπιστιμονικί ανάλισσ'» αλλά 240 ευρώ μεροκάματο

0


ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Συνεχίζει να προκαλεί ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, αφού μετά τις απίστευτες δηλώσεις που έκανε λέγοντας πως δεν μπορεί να έρχεται συνεχώς στις επιτροπές της Βουλής, προκειμένου να επιμορφώνεται επιστημονικά και να πληρώνεται μόνο μια φορά το μήνα, τώρα ξαναχτυπησε...

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο βουλευτής παρουσίασε σε συναδέλφους του σχέδιο νέου τρόπου για τη μισθοδοσία του, προτείνοντας αντί να λαμβάνουν οι βουλευτές μηνιαίο μισθό, να λαμβάνουν μεροκάματο 240 ευρώ. Σύμφωνα με το σκεπτικό του με αυτόν τον τρόπο δεν θα είχαμε άδεια έδρανα στο Κοινοβούλιο, αφού όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν τα χρήματά τους.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ταμήλος δεν θέλει «ιπιστιμονικί ανάλισσ'» αλλά 240 ευρώ μεροκάματο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator