Δείτε τη λίστα με τα 1747 ονόματα που ελέγχει το ΣΔΟΕ - Όλα τα ονόματα από την Κορινθία...

1


Βουλευτές νυν και πρώην, ένας πρώην αρχηγός κόμματος, μεγαλοκατασκευαστές, δημοσιογράφοι και μιντιάρχες, εφοπλιστές, ξενοδόχοι, μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Αυτοί και ακόμα περισσότεροι «άγνωστοι» περιέχονται στη νέα λίστα των 1.747 φορολογούμενων που ελέγχει για «αιφνίδιο πλουτισμό» το ΣΔΟΕ.

Τη λίστα δημοσιεύει η εφημερίδα «6 ΜΕΡΕΣ» και όπως γράφει πρόκειται για ονόματα που προέκυψαν το 2011 μέσω της αυτόματης διαδικασίας ελέγχου του συστήματος Elenxis. Πρόκειται για φορολογούμενους από της Εφορίες της Αθήνας και του Πειριαά, του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου, της Κηφισιάς, του Ψυχικού, του Χολαργού, του Γαλατσίου, του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας, του Αιγάλεω και του Βύρωνα, αλλά και από ολόκληρη την υπόλοιπη χώρα: Κρήτη, Χίο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Γιάννενα, κα.

Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2011, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε εντολή για να γίνει λεπτομερής έλεγχος σε αυτούς τους 1747 φορολογούμενους, ώστε να διαπιστωθεί αν ισχύει και αν δικαιολογείται ο πλουτισμός που εμφανίζουν στο σύστημα.


Το περίεργο, σύμφωνα με τις «6 Μέρες», είναι ότι ενάμιση χρόνο μετά δεν έχει προχωρήσει ο έλεγχος όπως θα έπρεπε...
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 03, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε τη λίστα με τα 1747 ονόματα που ελέγχει το ΣΔΟΕ - Όλα τα ονόματα από την Κορινθία..."
Ανώνυμος είπε...

Οπου δεν συμφέρει δεν γίνεται κανένας έλεγχος. Γιατί δεν ελέγχετε πως βγάζουν λεφτά η Μπαρμπαγιάννη Παναγιώτα με τον αδελφό της, κ τη συμμορία τους που η ΜΚΟ τους εχει περιεχόμενο βασανισμούς? Υπάρχει λόγος που δεν το κάνετε? Δεν μπορείτε να κάνετε ελέγχους σε άτομα διακριτικά. Καταλάβατε?


1 Μαρτίου 2014 στις 11:38 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator