Ο Αλαχ δεν ήταν πολύ ...μεγάλος !!! (video)

0


Τα ρωσικής τεχνολογίας και κατασκευής προϊόντα είναι γνωστά για την ανθεκτικότητά τους και την παροιμιώδη αντοχή τους αλλά αυτό που φαίνεται στο βίντεο σίγουρα ξεπερνά ακόμη και αυτή τη φήμη, αποδεικνύοντας τελικά ότι δεν μόνο φήμη.
Ένα ελικόπτερο Mil Mi-8 του συριακού Στρατού δέχεται ένα απευθείας πλήγμα από αντιαεροπορικό βλήμα -ο τύπος του οποίου βέβαια δεν μπορεί να αναγνωριστεί αλλά ενδέχεται να είναι είτε Stinger είτε 9K38 Igla – που το πετυχαίνει ακριβώς στο θερμό κομμάτι της εξόδου των καυσαερίων του κινητήρα.
Οι ζητωκραυγές από κάτω των ανταρτών είναι δυνατές με το γνωστό απόφθεγμα του "Αλαχ μακ μπαρ" στην αρχή όμως. Στη συνέχεια οι ίδιοι διαπιστώνουν ότι εκεί που το ελικόπτερο θα έπρεπε να αρχίσει να χάνει ύψος για να συντριβεί αυτό συνέχιζε την πορεία του, ως να μην συνέβαινε τίποτα, εκτός ενός λεπτού καπνού που άφηνε πίσω του, με αποτέλεσμα και οι ζητωκραυγές να γίνουν… ηπιότερες.


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αλαχ δεν ήταν πολύ ...μεγάλος !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator